Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, October 19, 2010

Alahai.. tak jumpa jugak kasut :(

Esok mamat ni ada photo shoot kat sekolah..
Cikgu dah kasi surat awal minggu ni..
Habaq kata nak pakai kasut & stokin putih..
Tapi, ini mami buat tak reti je..

Tadi pagi masa anto mamat ni g sekolah..
Lagi sekali teacher dia igtkan pasal stokin dan kasut putih..
Aku pun ok jelah..

Petang ni balik keje terus desup pi Big10 beli stokin..
Dengan confident nyer.. kasut dia masih ada kat umah..

Dulu masa awal tahun, ada laa aku beli satu kasut putih..
Tu pun yang murah je..
Rege rm4.90 je..


Sekali dah pukul 9 lebey..
Baru teringat nak cek kasut dia..
Kot-kot laa tikus lipas dah makan ke..

Sekali cari-cari tak jumpa maaaa...
Selongkar sana.. selongkar sini..
Sampai laa kepala aku pusing..

Call Sara nak pinjam kasut..
Dia pun ada satu je kasut..

Makanya esok.. Khaleef takde kasut laa..
Sian dia..
Mesti dia hangin esok..
Dia ni bukan boleh dia lain dari lain..

Nasib baik kasut raya dia kaler cream aku belum jual lagi..
Kalau tak.. esok pagi-pagi buta kena laa aku gegar pintu kedai BATA..

Sorry KALEP!!!
.
.
.

5 comments:

aNiS tHe BumbleBee said...

kih3x..laaa ciannn kalep..

alah,cream pon lebey kurang dgn kaler putih je jugak.dah main2 satu hari,terus bertukar jadi kaler cekelat,ye dak?hihihi!

adha said...

laa ciannya kalep....

QIQA said...

sian kalep muka tak bersalah..mummy yg bersalah..huhuh

m.q said...

tu yang kalep marah kt mami tu...

I want to lose weight said...

hensem gak dia pagi ni :))