Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Friday, October 15, 2010

Contest dah ada pemenang :)

Ni tahun berapa aku pun tak ingat..
Tapi kawan aku cakap Darjah 3..

Mula-mula dapat gambar ni kat FB..
Aku haram tak tau pun mana satu aku..
Puas dok beliak-beliak mata tak gak nampak-nampak..

Last-last tuan punya gambar yg ada version original gambor ni..
Beritahu bahawanya aku adalah..

No.5 dari kiri

Hehehe... contoh jawapan tu adalah jawapan sebenar...

So, 3 peneka terawal..
Sila tinggalkan nama dan alamat pada ruangan komen entry ini..

1- Kak Ngah
2- Ummi09
3- Imma (ko tak payah.. nnt aku bawak g Selama)

Yang lain-lain terima kasih sebab sudi meneka..
Takpe-takpe brooch ada bertray-tray lagi tu..
Nanti-nanti banyak ler tu contest..

LWC punya syarat senang je..
Tak payah nak sticky.. follower hape bagai..
Janji jawab no.1 :)

Ini sebagai penghargaan kepada pembaca LWC..
Kalau setakat mai sini nak masuk contest..
Tapi tak pernah mengikuti pun perkembangan dan penguncupan aku...

APA KES?!!! :))
.
.
.

21 comments:

QIQA said...

alaaa salah tekaan aku..penat berzoom..zoom in...

imma`jamal said...

hahahha tak sangka betul.. last minit join contest ni smlm. tenkiu² kak Zel... rezeki hehehe

FAIZA AMIR 2001 said...

alahai comel2 belaka ...cute:):)

zatie_izzati said...

x sempat nak join, tapi dah terdetik dah 5 dari kiri.. sebijik cam kalep

Zel, brooch xmau wat jualan murah ke?

I want to lose weight said...

Mau.. tapi tengah cari masa nak snap gambor..

Skang ni asyik takde mood je :))

Mamma said...

kekeke
xkene lak adesss

Nieja said...

kak..saye pembace tegar blog akak..setiap kali update pasti akan di bace..heheheh..silent reader katenye..

m.q said...

gambar lampau ni...
susah nak cam hahahah

ibh said...

Hadoiii..tersasar la rupanya...hihihihihi

I want to lose weight said...

Aku pun tak cam :))

makcikrehan said...

ko pernah kuncup ker? hahahhaha.... aku bukan anon! lariiiii

ummi09 said...

Alhamdulillah tak sangka plak betul..teka2 je.. ummi tak jadi follower akk, sbb baru start berblog secara open tapi memang pembaca setia untuk LWC dan MR..WAJIB,tiap2 hari buka.. ummi kat UK, so hadiah tu kasi kat mak kat kg jelah..nnti ummi kasi alamat kat email ek.

noradzlina.kamdani said...

he he he...tahniah pd pemenang

I want to lose weight said...

Ummi kat UK?
Wah.. ni ada chance aku nak BM cam MR ni :))

Lia said...

alaaa...zel...aku jawab betul dh tu.. (org last jawab betul)...ko extend lah tmpt pemenang sampai nama aku...hhahaha

I want to lose weight said...

Lia..

takpe, nnt banyak ler lagi contest senangbaitu camni :)

aku leh extend pemenang.. tapi hadiah ko kena datang pick up sendiri ;)

Lia said...

ooo boleh ek... jap lg aku sampai umah ko.. hahahaha...xpe....tetiap hr aku tgk ko punya blog... tp kali ni terlewat sikit je dh ramai yg reply....femes gak blog ko ni....

Sofie Natashah said...

ala.. Kak Zel.. Keciwa hatiku

kakngah said...

hahaha!!!
aku nk gelak kemenangan dulu..

aku bkn saja2 tiru jwpn cnth tu tau... tp aku cukup kenan dengn bdk no. 5 dr kiri tu punyer posing...
aku rasa masa nak snap gambar tu mesti dia duk goyang2 kaki...

ko sumbat je dlm p.o box 62 tu.. alamat lengkap ada simpan lg tak??

I want to lose weight said...

Kak Ngah.. bagi nama je..
Kang aku letak je dalam p.o box..

sungguh menjimatkan kos mengepos hadiah..

ko masuk p.o box..
imma aku bagi by hand..
ummi tak payah aku nak pos ke UK..

:)) akak suker

ummi09 said...

boleh je kak zel nak pesan brg dr UK.. Memang ramai pun kawan2 order.. terutama brg baby.. kalo nak apa2 email je ok..