Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, October 12, 2010

Hade aku kesah!!


Merujuk kepada blog makcikrehan...
Tak berkudis pun aku..

Biasa laa.. kalau dah pemes smpi tahap ni..
Mesti laa ada orang tak suka..
Tu baru tahap rm100 sebulan duit nuffnang..
Kalau dah cecah rm8K sebulan..
Mau ada ambik tukul besi..
Pastu ketuk jari sendiri sebab terlalu dengki dan sakit hati :))

Berbalik kepada persoalan tip-tip mahu kurus..

Jangankan aku ngn rehan yang SPM pangkat 1 ni..
Budak ambik UPSR dapat 4D pun tahu..

1- Bersenam
2- Kurang makanan berlemak
3- Kurangkan tdo siang

Pasal pil pulak..

Dulu-dulu aku ambik Duromine tau..
Alhamdulillah hidup lagi sampai sekarang..

Herbalife.. beriban aku abih..
Tapi bukan salah produk..
Salah diri sendiri yang tak komited..
(produk salah jugak.. sebab TAK SEDAP)

JM5.. ni agak komited laa jugak..
Tu yang sampai terlekat sorang lagi dalam perut..

Oklah peace no war hokay..
Anon cannot post a comment kat blog akak ye..
Sebab i tak accept Anon :)
.
.
.

5 comments:

-niena- said...

baca post ni sambil makan kepek ubi masin....sedap....hehehehe
kepek ubi boleh makan ke...? :)

Lia said...

sabar jelah Zel.. kalau layan2 sgt pening kepala ko..yang penting, minum air masak banyak2...esok nak test gula..acik pun dh kena diabetes dulu time pregnant yg last ni...kena ctrl bnyk benda...

nita sakura said...

Itulah cabaran bila kita berbadan besar pregnant. Akak dulu pun sama kena test itu dan ini. Sabar jelah yg ptg anak kita selamat.

littlehumblelynn said...

aku pun terasa weiiiiiiii>>sejak beranak dua naik dekat 10kg dr berat asal..aku peduli apa..org kata aku gemok..asal aku x kacau org!!

Miss Fadhilah said...

apepon daku ttp sokong kak zel ngan kak rehan...
nk kurus ni susah mcm nak bhenti hisap rokok la weyh!
kalau senang dah berapa ribu rakyat malaysia yg benti rokok???!!tell me??
smpai ada ubat yg hilangkn ketagih la..
mcm tu jgak ubat kurus
x salah nk mencuba!
cakap bolehla....
bg nasihat jgn mkan nasi la,belemak la..cube kena dekat org tu..baru tau lngit tnggi rendah
khenn?????