Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, October 5, 2010

Terus pening.. selsema... batuk....

Makan ubat banyak sangat kang..
Anak dlm perut immune plak sblm kuar ke dunia..

So, sebagai galang ganti..
Minyak cap kapak ngn vicks laa paling afdhol sekali..

Minyak cap kapak botol besar ni..
Dah masuk botol yang ke-3..
Ganas tak ganasnya guna minyak angin..

Masa aku kena lenguh badan hari tu..
Satu malam leh abih satu botol..
Punya lumur..

EH!!!!

Tetiba.. dapat SMS kata 393 HD Channel dah masuk drama Korea baru2..
Lagi ada variety show lak tu...

Huwaaa!!!

Nak nukar decoder tu takde hal sbb FOC je..
Cuma tambah monthly subscription RM20.00 sahaja..
Tapi tu laaa.... TV lak tak HD...

Masalah besar ke kalau pakai Astro B.yond tu tapi pakai TV biasa?
.
.
.

2 comments:

Zulaikha said...

pening sikit kalau tgk tv biasa...kat rumah ika, astro HD tv LED lain, tapi parallel dgn tv biasa...pening2...

lagipun rugi laa bayo 20 khann...

ratusiput said...

em channel tu mmg utk cite korea ek?foc ke tambah bayaran.aku takde astro tp kalau korea nye pasal leh register ni...ehehe...