Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, October 27, 2010

Hari yang tak berapa baik..

Tak baik laa wei..
BP aku naik ngam soi punya..
Selalu bacaan bawah 80... kali ni smpi 95..
Dekat 4-5 jam gak laa bertapa kat spital dok ambik bacaan HB..

Last-last dapat gak cecah 140/80..
Itu pun tinggi jugak..
Tapi doktor kasi balik rumah dulu..
Dengan ucapan.. kalau pening2 cepat2 check-in..

Jantung baby pun agak low sket hari ni..
142..
Untuk bacaan yang baik mesti atas 160..
Dia pun pressure gak nyer..

Kencing pulak ada darah..
Tapi aku takde pulak sakit masa nak kencing..
Bacaan albumin pun tinggi balik..
Hari ni.. pen biru simpan elok-elok dalam meja..
Semua orang guna pen merah sahaja..

Ok nak siap2 pi Kelana Jaya..
Anto aki Khaleef pi Mekah...
:) Khaleef akan baik laaa untuk sebulan lebey..
Sebab dia ni menjadi-jadi bila aki dia ada..
.
.
.

3 comments:

ummi09 said...

take care kak.. kira akk ni kuat semangat gak ek, dalam nampak manja2 gitu (ops manja ke? muahaha..

littlehumblelynn said...

zell

risaunya baca entry nih.....weeeeeeeeei...jaga dr baik2!!

oli said...

take care zel!!