Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Sunday, October 17, 2010

Penyakit Berjangkit...

Nampaknya penyakit berjangkit semakin menular..
Selepas aku.. jangkit pada Bai..
Lepas tu Eryn.. lepas tu Ida :)

Ni sumer member-member 99HTN!!!

Saing-saing laa kita untuk menambah umat pada 2011..

So, pada yang berbadan besar..
Jangan putus asa dan terus berusaha..
Kalau dah rezeki tu.. adalah nanti :)

Untuk yang dah pregnant..
TAHNIAH!!

Sama-sama laa kita menjaga diri dan kesihatan..
Wpun orang kata mengandung leh heaven makan..
Tapi kena berjaga-jaga juga..

Kalau mengidam nak minum air glukos FREE sebulan sekali..
Boleh laa try naikkan berat lebih 2 kilo sebulan ;)
.
.
.

4 comments:

kakngah said...

alhamdulillah..
bertambah la ank buah aku thn dpn..
:-)
congrats guys!

ibh said...

Alhamdulillah...
Hope penyakit berjangkit tu berjangkit la pd aku..I rela u..kena penyakit tu....

I want to lose weight said...

Ni penyakit berjangkit buatan orang yang paling menggembirakan :))

ummi09 said...

ye..ummi pun berjangkit jugak..Alhamdulillah =)