Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, October 18, 2010

Yang ditunggu tak kunjung tiba...

Ramai ni tengah menanti..
Dari pagi.. dah tengahari.. ni dah masuk petang..
Tak juga datang-datang..

Ni malas kalau menunggu org takde appointment ni..
Kalau tak tunggu.. sendiri bermasalah..
Kalau tunggu.. bosan wei..

Pasal apa bosan?!!

Pasal tak boleh buat keje lain selain mempurak-purakkan diri cam banyak sangat keje kat pejabat ni..

Ikutkan petang-petang ni mana nak ada keje dah kan..

Kelas pun.. bukan kelas aku...
So, tak yah ambik hal..

Ooo.. tadi Kak Ngah yg menang contest hari tu mai..
Ala.. lupa plak nak snap gambor dia..
Cam biasa.. selalunya wpun orang tu baru 1st time jumpa aku..
Tapi sembang cam dah kenal lama..
TQ Kak Ngah sudi menjengah pejabat aku yang panas berapi ni..

Kak Ngah ni..
Aku kenal masa musim gila2 klik nuff ads kat blog2 lain..
Time tu ler..
Mana la nak sangkakan...
Rupanya dia dok dekat je ngn Tg Malim..
.
.
.

2 comments:

kakngah said...

save bajet raya haji dah...
tak yah beli brooch
thanks beb!

korang2.. kalau nak brooch free macam ai, sila la stick wif LWC k..

noradzlina.kamdani said...

he he he..PENANTIAN 1 PENYEKSAAN