Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Sunday, October 17, 2010

Peringatan :)

Gambar serabut tak mandi ini untuk apa?
Jangankan mandi.. gosok gigi & basuh muka pun belum..
Rambut dah sama cam rambut singa..

Ooo.. gambar ini sebagai peringatan..
Malam pada tarikh berkenaan..
Inche Izman cakap kawan dia nak ajak pi Ipoh..
Merendek kat sana malam-malam..

I selaku bini dia..
Memang tak suka pada dia punya kawan..
Sebab wpun dah berbini..
Tapi masih berskandal dgn ntah mana2 pompuan..


Tapi, laki aku ni tak suka nak cari pasal dengan member..
So, dia ikutkan saja laaa..

Motif gambor itu?

Tu sebagai memperingati bini yg sedang mengandung anak dia..
Bersama dengan anak dia yg sedia ada..
Sila buat WALLPAPER...

Kot-kot laa ada bohsia mana2 nak bagi no. phone..
At least masa nak save tu..
Unlock keypad dah nampak muka anak bini :))

Tak percaya laki ke?

Sila jangan percaya sepenuhnya..
Ni tips rumahtangga aman selalu.. gaduh sekali-sekali..
Aku ni bukan jenis bebel-bebel..
Nagging-nagging smpi pekak telinga..
Nak call laki sampai 8-10 kali sehari..

So, peringatan camni.. rasanya cukup la..
.
.
.

10 comments:

a l y a a a h m a d said...

steady akak zel...

NoVemBerLaDy said...

hehehe.. yg bercenta pun kekdg terasa.. lagi la dh kawen...

-iLLa- said...

ya btul kata kak zel..x leh percaya bulat2..

QIQA said...

sebijik macam laki aku kdg2 kul 2 br balk.. anak2 aku kena jaga.. kerja rumah lagi... sakit hatii semua sakit.. rasa nk megamukk ajaaa

I want to lose weight said...

Aku part jaga anak tu takde laa angin sangat.. sbb kalep pandai jaga diri sendiri..

Yang aku hangin tu..
Siap ada pompuan lain ntah bosia mana ikut sama pi Ipoh..

Nieja said...

wuwuwu..leh amik tips neh.. biasele laki kan.. xleh pecaye bulat2.. pecaye suku bulat jew..cubela skali kite kuar lak n suh dia jge anak...eee geram!!

I want to lose weight said...

Kalau time dia kena jaga anak..
Setiap 2-3 jam sekali called :))

itu laa.. ini laa..

Wanita Mutalib said...

sangat suka entri ni kak!!! TERBAEEEEKKKKK!! :p

Ms AiReEn MoHd said...

wakakakaka terbaek amaran ko tu kan..kekekekeke

noradzlina.kamdani said...

he he he....tul tu jgn percaya 100% tp xyah sampai spot check bebagai kn...dia pun nk privacy...tp tang kua dgn kwn yg xsemenggah mcm tu...harus le ingat2 selalu...