Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, October 11, 2010

e-Rokok @ Rokok Alternatif

Hari geng-geng merokok kat opis aku sibuk pasal e-rokok ni..
Sorang dah beli..
Yang lain sumer cuba try test ler..

Rokok ni takde bau asap..
Ada asap tapi sebenarnya wap..
Katanya feel sama je cam rokok betul..
Catridge nyer leh hisap sampai 500 kali..

Yang bestnya.. rokok ini pakai CHARGER :))


Hujung rokok siap ada lampu kaler merah..
So, bila isap.. lampu jadi terang..
Sebijik cam rokok betul dari jauh..

Katanya e-rokok ni lebih menyihatkan..
Sebab tiada kandungan TAR..
Itu jelah takde kot..
Reracun lain tetap laa ada..
Dah abih tu rasanya sama sebijon dengan hisap rokok betul..

Eco friendly lagik..
Menjimatkan sebab boleh cas je..

Apa-apa pun..

MEROKOK TETAP MEMBAHAYAKAN KESIHATAN!!!

p/s: nasib baik Inche Izman tak merokok
.
.
.

4 comments:

cikbedahlaser said...

aritu suami de beli nih..tp bukan jenama smoke heaven....
klu smoke heaven mahal..300++
suami beli jenama ape tah... 100++

pakai x sampai sebulan...
rosak..
dah la tu...filter nak kena tukar2...

satu filter satu hari...

konon2 nk cut kos...tp sama je...

last2..isap balik rokok tembakau tu...cissssss

I want to lose weight said...

kena pujuk la benti merokok :)

quezul said...

hubby ada gak beli...hmmm...bukan dia pakai pun..last2 isap rokok yg betul tu gak...wat rugi duit jer beli...

I want to lose weight said...

Dah ler mahalkan..

Tapi harga rokok skang mmg mahal betul..

2 kotak = 1 peket susu anak