Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, October 26, 2010

Free Sample berbentuk duwit ada tak?

Hari ni 2 free sample dapat..
Libresse yang dah lama aku tunggu..
Dengan makanan kucing..

Mula-mula berdetak gak hati..
Masa kerani pos call aku habaq ada surat register..
Igtkan pejabat lawyer mana lak anto surat..
Kot ye pun aku belum gaji..
Belum ler ada mana-mana bayaran yg belum dilunaskan utk bulan sudah..

Aku ni pun agak rajin gak tau..
Mengisi borang-borang online yang menawarkan free sample..
Kadang2 benda tu aku tak pakai pun..
Contohnya makanan kucing tu..
Aku bukan ada kucing pun...

Kalau tuala wanita FOC..
Memang aku laju je..
Hari tu dah dapat sample Poise..
Ni mintak Libresse pulak..
Dulu mintak Kotex yg kalerpul tuh..

Lagi aku pernah mintak susu sampel..
Diapers sampel..
Lipstick..
Dan apa-apa ajalah yang dikategorikan PERCUMA..

Kalau laa depa bagi duit free di kala-kala begini kat bagus :)
.
.
.

5 comments:

a l y a a a h m a d said...

klu ada free sample berbentuk duit...saya org kedua minta lepas akak...

kakngah said...

mkn kucing tu ko blh buat umpan tikus...

littlehumblelynn said...

zell

ko wat aku gelak ptg2 nih..hilang stress tgk si katik..mesti bukak blog ko..

yg x boleh tahan bab makanan kucing tuh...aku ingat baik ko sedekah kat kucing tepi jalan..berkat !@!

I want to lose weight said...

Janji FREE :))

noradzlina.kamdani said...

aku...nk gak klu FREE, kdg2 kn klu g shopping complex ade demo n sampling kn...aku g nerai2 gak he he he...klu selagi xdpt lalu 2 - 3 kali dpn org tu