Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Thursday, October 7, 2010

Baru standard k800 je...

Anak orang lain sumer dok telek iPhone laaa... BB laaa...
Ipad laaa.. tablet laaa..

Anak aku baru stended K800 je..
Itu pun dah sangat melegakan..

Motif sibuk nak tayang anak main hp zaman batu?

Sebab.. sebab mami dia takde idea nak update blog..
Tapi rasa pelik lak blog ni sekali je hapdet hari ni..
Camne kes pun nak wat jadi 2-3 kali hapdet jugak..

Posponed lagi citer Astro B.yond..
Itu nak dijadikan hal malam ni pulak..
Tu pun, kalau ada mood laa nak on laptop..

La ni.. kalau ada sapa2 YM ke.. FB Chat ke..
Selain dari waktu pejabat..
Pastu aku senyap je..
Maknanya aku takde laa tu depan lappy..
Hanya ON untuk menyedut apa2 yang patut dari internet je..

Malas-malas pun.. sedut tetap sedut..
Itu pendapatan sampingan utama skang ni..

Ekceli aku nak wat lelongan besar-besaran BROOCHBIZZ..
Tapi lum ada mood nak susun gambar & tepek harga baru..
Harga yang dijamin berbaloi..
Gi beli brooch direct kat kilang di China pun lum tentu dpt harga ni..

So, sumer... sila ketepikan duit banyak2 menjelang gaji bulan 10 ni..
Pastu nanti jengah BROOCHBIZZ taw :)
.
.
.

No comments: