Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, October 13, 2010

Short Term Memory - emosi lagi!!!

Aku kalau boleh kat PID ni takmo marah-marah..
Takmo maki hamun anak orang..
Sebab aku tengah membawa satu jasad yg bila kuar akan jadi orang jugak...

Tapi tulah dia..

Kalau sampai, aku cakap bagi arahan..
Tak sampai 10 saat pastu tanya balik..
Aku terang lagi... 20 saat pastu tanya balik soalan sama..

Masa aku terang.. otak tu ntah ke mana menerawang..

Bila aku tinggi suara sket..
Mencebek..

Aku sampai cakap kat dia..

KALAU AKAK NI DAH 9 BULAN..
MAU TERBERANAK KAT SINI..
SEBAB PRESSURE TINGGI!!!

Memang pun..
Tiap kali aku marah dia...
Kepala aku terus berdenyut..

La ni dalam marah2 pun aku bagi dia kelas hari-hari..
Supaya cepat habis..
Kang aku masuk 8-9 bulan tak yah hadap dia lagi..

Aku geram, sbb takmo berusaha lansung..
Buku kemain cantik lagi aku buat..
Siap bernombor step by step apa nak tekan..
Haram nak dipandangnya buku tu..
Kalau tanya sekali dua takpe jugak..
Ni 8-9 kali tanya soalan yang sama..

Paling aku sakit hati..
Dah lebih 20 kali datang kelas..
Setiap kali nak tukar perenggan atau nak turun baris..

"AKAK, NAK TEKAN APA?"

ENTER LAAAAA ENTER !!!!
.
.
.

8 comments:

aMiYs said...

klu yg sng mcm tu pun tanya kita pun hypertension kak.. huhu...

Wanita Mutalib said...

aduh..enter pun tak tau?? wakakakaka.. cian akak :p

littlehumblelynn said...

zell

skrg aku pham kenapa ko kena BP>>huhuhu..sabar beb!!

Zana said...

sabar zel...
tp kalo aku pn tension gak...heheheh

iswatie "colours of life" said...

bukan kat pid jer...mcm skrg pun aku angin ngan student aku.....dah lama cuti..nak buka email pun lupa password..grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

I want to lose weight said...

Watie.. aku ada satu gambor nak reveal ni..

Nnt check it out tau

noradzlina.kamdani said...

bwk bersabo...nnt high blood pressure...

iswatie "colours of life" said...

wei..gambaq apa tuh????