Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, October 19, 2010

Pakai kasut raya saje...

Wah, nampaknya tora terbang masih menten berkilat :))

Oleh kerana kasut tidak dijumpai sampai ke sudah..
Maka, terpaksa laa Kalep pakai kasut raya dia..
Tu stokin baru beli petang semalam..
Kemain suka lagi dia..

Siap je terus suh aku ambik camera snap gambor dia..
Suh MMS kat Papa..
Hensem sangat laa tu kononnya..

Masa anta.. aku dalam kepala otak..
Dah reka 1001 alasan nak habaq kat cikgu dia..
Awatnya tak pakai kasut putih..

Sekali sampai kat gate sekolah..
Aku pandang kasut anak orang lain..
Humang aiiiiii...
Ada pink.. ada biru.. ada merah...
Yang pakai kasut putih sekolah boleh dibilang..

Letak Khaleef berbekal dengan sebuah senyuman..
Terus berdesup pergi opis..
Tanpa melampiaskan sebarang pengucapan pada teacher...

ISK!!!!!!
.
.
.

6 comments:

a l y a a a h m a d said...

at least putih kasut khaleef ada jugak putih dari yg pink biru n colourful...kadang2 kita jer yg beria nk ikut arahan tp org ln haram.....

littlehumblelynn said...

zell

anak ko nih berapa tahun?5 ke 6?

noradzlina.kamdani said...

ensem

adha said...

hensem le......

I want to lose weight said...

4 tahun 2 bulan

ibh said...

hensem khaleep..
patut dia suh ko ambik gambo dia..hehehhee..