Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Thursday, March 4, 2010

3 DAY - FOOD CONTROL CONTEST


Ok seperti yang ditunggu-tunggu...
Akak akan menjalankan satu lagi contest bertemakan

"JOM TURUN BERAT"

1- Jangkamasa 15 Mac 2010 - 3 Mei 2010 (8 kali detox)


2- Perlu detox 3 hari semgu berturut hari

Cth

Detox Isnin-Rabu (tapi Selasa kantoi)

Boleh mula dengan Rabu-Jumaat
Tapi.. kalau kantoi Sabtu.. MAKA TIADA MAAF BAGIMU

3- Pertandingan KALAH MATI
Sesiapa yang tidak berjaya 3 hari berturut dalam minggu tersebut, dikira disqualified.


4- Sesiapa yang naik berat sebanyak 3 kali dlm jangkamasa contest, juga dikira disqualified..

Cth

berat mgu ini selepas tamat detox = 85kg

berat mgu depan semasa mula detox = 87kg

Ini dikira 1 penalti..

(ini untuk mengelakkan peserta tidak menjaga makan selepas penat detox 3 hari)


5- Bacaan timbang perlu diemel kepada penganjur setiap Isnin minggu berikut.
Carta dan jadual penurunan peserta akan dipaparkan di blog LWC pada hari Selasa.


6- Yuran hadiah = RM20.00
(perlu dibayar untuk mengesahkan tempat dalam contest ini)


7- Penggunaan ubat kurus, produk menurun berat, duromine, pil kuda, ecstacy, pil khayal TIDAK DIBENARKAN.
Kita detox secara semulajadi.


8- Beberapa panduan telah di post pada blog ini.. Sila rujuk untuk menu dan cara detox yang betul.. Beberapa panduan lagi akan di post kemudian. Kalau tak cukup.. masing-masing ada Internetkan.. JANGAN MALAS BUAT RUJUKAN


9- Mengandung TIDAK DIBENARKAN

10- Berat minimum ialah 70KG

11- Pemenang akan ditentukan dengan Lose Weight Percentage tertinggi.

Sila emel application penyertaan anda pada
threedaydetox@yahoo.com

(Jangan tinggal YM mesej pada emel ini.. tidak akan dilayan ye)

Nyatakan :
Nama -
Alamat -

Umur -
Berat Sekarang -

Berat Idaman -
Gambar full body & Gambar timbang
.
.
.

14 comments:

syida said...

kalau idah ambik RX Lite tapi stop for the 3 days then continue back...entitle untuk join tak?

Means idah ambik hanya hari2 tak detox

I want to lose weight said...

RX lite ?

Ko ada coach tak ?
Kang tak pasal2 coach ko lak serang aku..

mama_iris said...

wakaakakka!!tetibe tergelak besar baca kak zel nye reply...btul2..sediakan payng sebelum tsunami!

syida said...

hehehe lawak akak nie....takdelah coach...sendiri beli sendiri minum je.....lagipun hak kita, apa kita nak buat, kita yg tanggung nanti

Faizah_Haris said...

huhu tumpang gelak....

Anonymous said...

kakak zel sayanggg..nak tau takkk?? kita turun 3.4 kg tauwwww auwww curlasttt!!
Ni tgh memikirkan nak join ke tanak..huhuhuuu

I want to lose weight said...

Join ler...

Akak hari ni pre-detox lagi..
Tapi mgu ni wat 2 hari je..
Rabu kena balik mambang..
Khamis dah siap2 nak pi cherating

Ms AiReEn MoHd said...

syarat ke tujuh macam aram jadah...wakakakak pil khayal bagi kan..kekekekeke

adoi la mak ngankalip kukin same jer lawak...aku nak masuk secara rahsia...wakakakaka

S said...

Bagus ni...tapi x ble tahan le kalau pil kuda, pil khayal dan yang seumpamanya diharamkan. hehehe. Slamat berjaya kpd sumar bakal peserta

Mimi Sharif said...

Kalau xcukup org, boleh la bg kami2 yg OVER WEIGHT ni join gak....
Berat 62.7kg...

Jehan Manies said...

akak, hari untuk detox x fix isnin, selasa,jumaat kan??if saya nk buat rabu,kames,jumaat ke or kames,jumaat, sabtu ke, boleh gak kan???ke x boleh??

n klu 1st week saya buat isnin, selasa, rabu but 2nd week saya buat rabu, kames, jumaat..boleh x??

I want to lose weight said...

Hari TIDAK DITENTUKAN..

Boleh pilih sebrg hari tapi mesti berturut 3 hari :)

Faizah_Haris said...

turun 2.5kg jek....sebab ada ngelat...huhh...dis week try lagikkkkkkkkk....

I want to lose weight said...

minggu ni.. pre-detox target 2KG