Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, March 17, 2010

Belum lagi...

Nmpknya kemungkinan besar..
Aku ler orang pertama bakal disqualified 3DD..
Ni dah Rabu, masih belum berupaya nak detox..
Jangankan detox.. nak pi keje pun tak larat...

Esok nak tak nak kena laa cuba jugak..
Khamis + Jumaat + Sabtu..
Uwaaa... boleh ke ni..

Mmg mencabar giler nak detox time tak sihat..
Apa pun mesti cuba dulu sebelum mengalah..

Ahad mmg tak dapat nak detox ler..
Mak aku nak celebrate besday dia kat restauran..
Takkan tak pergi lak kan..
.
.
.

6 comments:

ezey said...

chaiyok2 zel...aku pun baru start arini..smlm br balikindon...huhuhu

I want to lose weight said...

ko ni g indon cam pergi KL je kan...

Dah ambik gambor timbang tak sblm detox

Mia-Ina said...

jgn pernah pts asa kak zel..teruskan usaha

ezey said...

dah amik gmbr timbang cuma x upload dlm blog lg...kabel aku menyorok kt mana entah..betul kata ko zel..balik kursus mesti berat naik..bukan sikit2 naik zel...2 kg...gilos...

pg ni pun dah sanp timbangan

I want to lose weight said...

Hehehe Ezey..

Terus layak tu masuk 3DD dari tak layak...

Aku pun naik 2 kg gak..

Huhuhuhu..

ezey said...

tp timbangan aku bukan digital...x dan nk pi beli dig. scale...