Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Sunday, March 14, 2010

3 DAY - Food Control bermula minggu ini

Senarai Peserta

1- Zel
2- Mey Mey
3- Ezey
4- Suhaini
5- Niena - mula mgu depan
6- Faiza Haris
7- Rasidah - mula mgu depan

Ni je yang BERAN utk menyahut cabaran contest yg syaratnya sangat ketat..

Mulai hari ini.. yg tersenarai..

1- Boleh mula anta gambar diri & berat utk penyertaan

2- Mesti catat timbangan pagi hari Isnin, hari detox day-1 dan pagi hari tamat detox

Cth :

Detox pada Selasa - Khamis
Pagi Isnin - ambik bacaan timbang mingguan
Pagi Selasa - ambik bacaan timbang detox hari 1
Pagi Jumaat - ambik bacaan timbang tamat detox

3- Syarat-syarat lain masih sama.. boleh rujuk semula

Oleh itu, pilih laa 3 hari dalam seminggu yg ada mahu detox..
Sila anta laporan selewatnya hari Selasa setiap minggu..
(emel @ publish dalam blog sndr)
Carta berat anda akan dipaparkan utk tatapan umum..

Nota kaki - Organizer tak mula detox hari ni sbb demam + sakit tekak + batuk tahap gaban :(
.
.
.

10 comments:

mama_iris said...

chaiyok ye....harap2 kaedah kali ni berkesan kak....MR tak join ke?

I want to lose weight said...

MR kan g slimming center

-niena- said...

kak zel...demam juga akhirnya...kesian...kite pun tak mula hari ni...esok insyaAllah..sbb tak ready timbang semua....

I want to lose weight said...

Tulah..

Selalu aku demam 1-2 hari je..
Tapi kali ni lama betul..
Nmpk sangat badan dah tua..
Baru seminggu ke sana sini..
Dah demam..

ejaa said...

kak zel!
ggud luck ok.
tak sabar nk tgk keputusan die nti!

suke blogg akak neh.huhu

Faizah_Haris said...

zellll... aku nak joinnn.... dah start ari nehh pungg.... sori sgt2 tak sempat nak emaill segala... bz laaa baca buku exam tak bis lgi... waaaaaa3... leh terima lg ker?

I want to lose weight said...

Boleh..

Janji kang ko jangan lupa anto gambar
Berat kena hapdet tiap2 minggu

Faizah_Haris said...

berehhhh zelllll...hihihi

syida said...

kak, idah pun join....tapi gambar & berat update esok boleh tak...

tak mula lagi nie...baru aje nak start esok

hari tu ada email akak

syida said...

huhuhu tak jadi joinlah...
buat secara sendirian....tak mampu rasanya nie...