Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, March 15, 2010

Confirmkan...

Sapa yg nak Bby&Me + DoReMiFa... (2 in 1)
Confirmkan kat ruangan komen ye..
Aku nak start mem"BAKAR" DVD pd hari ini..
Dan nak mengepos pada esok kat Mambang..
.
.
.

11 comments:

aBoi said...

aboi !

mummy said...

dh tgk doremifasolatido..huhu..sadis2..

Azimah@Melati said...

confirm....nak..


zel..ada satu citer Lee Byeung aper ntah aku lupa namanya... Everybody Got secret ker haper ntah..cam best jek...ker ko dah tengok

adikmanje@ellyazarmilia said...

aku kan awai2 dah kompom ngan ko...hehehe...laki aku dok perli mlm tadi kat aku....dia ckp dgn iicha..'mama iicha tu dah jatuh chenta dgn hero muda pulak tu'...sebabnya aku ulang tengok citer yrb mlm tadi...huhuhuhu

I want to lose weight said...

aku burn 10 keping je ni..
sapa cepat dia dapat ;)

-niena- said...

kak zel jgn lupa saya...rakan detox...hehehehe

I want to lose weight said...

Heheh.. time2 detox ni wajib layan korea..

Bagi cepat masa berlalu

adikmanje@ellyazarmilia said...

kompom nak...bape rm zel...
satu lagi zel...wishing upon the star satu lagi...nanti kasi tau rega...

I want to lose weight said...

Adik..

Wishing Upon The Star belum abih tayang lagi kat TV..

Malam ni last..

Pastu nak tunggu subbing siap..
Dalam 2-3 minggu ler jugak

Azimah@Melati said...

nama aku masuk tak nieh? hutang dah la tak langsai lagik..gaji ek zel...next week...

susi said...

smlm tak tgk blog...akak dpt kan zel yg 2 + 1 ni.....