Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, March 29, 2010

Kalau Pn Zel yang jumpa...

Harus..
Kalau tak histeria..
Pengsan terus tak sedar diri 4 hari 4 malam..

Camne tu nak bawak pi spital?
Camne nak tukar2 katil spital?
Sapa yang nak angkat tu?

Oleh itu.. saya takmo pergi kopitiam tersebut lagi..
.
.
.

15 comments:

nurulazham said...

ape tu kak zel??

ezey said...

kopitiam mana ni zel??

LiAnA said...

sila beritahu kopitiam mana????

quezul said...

masya allah....sib baik namapk..kalo termakan camnor la tuh.....

adeihh..tetiba kembang lak tekak ni

Faizah_Haris said...

eiiiiii..... ishkkk3....hati2 mkn kat kopitiam ni.... kebanyakkan pemiliknya CINO... pekerja je melayu...

syida said...

kopitiam nie diragui halalnya kan...hari tu ada baca kat paper, hanya 1 aje kopitiam yg ada request for Sijil Halal...tapi tak ingat kat mana

I want to lose weight said...

Kopitiam yg sangat glamer tu laaa...
Yg kaler coklat & kuning tu..
Ipoh mali tu...

makcikrehan said...

ipoh malii... talak sombong! mcm haram...siap kaki katak. dia memang ada menu kaki katak ke hapa!

Ejamaria said...

mmg tak pernah pegi dan tak akan pegi... errkkk...

arbaieyah said...

skarang ada byk kopitiam yg glamer.. _L_town ke?

I want to lose weight said...

Bai.. itu laa yg paling glamer pun...

eynda said...

Euwwww...kuah mee tu ambik dari sup katak kot uwaaaaa....

I want to lose weight said...

Paling takut..

Kemana separuh ke atas badan katak itu telah pergi?

ejaa said...

kak zel tak marah ke orang kopitiam tu.. huhuhuhuh kalo saya, dah mengamok!!!

I want to lose weight said...

Bukan akak yang kena..
Klu akak.. mmg tak sempat marah dah..
Konpem pengsan