Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, March 17, 2010

Tak Faham...

Korang boleh faham tak..

Pegawai yang sama pangkat..
Menggunakan kontrak yang sama..
(maknanya dia juga dari PID)
Tapi berlagak mengalahkan KPSU kementerian..
(wanna.. klu ko nak tau sapa.. sila tny aku :))

Apa tujuan laporan tahunan dihantar..
Kalau benda2 bodoh cam bilangan2 yg confirm ada dlm laporan tu..
Nak suh aku korek balik 3 tahun belakang..

Itu sbb aku wat report sekadar melepas batuk kat tangga..
Sebab mmg dah konpem... report tu..
KO CAMPAK MASUK JAMBAN...

Ko banyak keje ye...
Abih tu kami kat PID ni takde keje laa nak buat..
Sebab kami dah tau..
Pe'el ko tu.. kena ketuk baru nak buat..
Kalau dari awal dah compile sumer laporan yg dihantar tu..
Simpan elok2 softcopy yg dihantar tiap2 tahun..
Tak payah lagi nak mintak2 menyusahkan orang..

Dah laa time kursus ko muncul waktu makan je..

Wat hilang feel MC aku hari ni je..
Tak pasal2 kena pi pejabat pulak..
Selasa hari tu MC pun kena g pejabat...
Hari ni pun kena pegi lagi...
.
.
.

8 comments:

QIQA said...

aku tau sapa....aku pun tegh pening kepala nak korek...laporan2 3thn lepas ni...apasal laa bala mcm ni...depa himpap kat kita...

I want to lose weight said...

Tulah..

Padahal aku igt lagi tahun lepas benda ni kita dah anta..

Pastu nak ikut kategori baru..

Dia igt kat PID ni pakai SISTEM cam kat bank tu ke..

Bila nak.. klik je terus kuar..

-niena- said...

huhuhuuhuu...kite pun pening...!!

ezey said...

mmg betul..tahun lepas kita dah antar..bukan setahun..2 thn 2007 ngan 2008...yg 2009 kita br antar kt retreat...

I want to lose weight said...

ala.. kalau dah bebal tu..
bebal laa jugak..

wanna said...

kak sapa tue?? alah bukan kat tmpat akak je..tmpat wanna pon sma kak..dy tue second bos je..tpi perangai mengalahkan bos 1st...

I want to lose weight said...

Tu takpe gak... Dia 2nd boss..

Ini SAMA JAWATAN..
Tapi feel lelebih pulak..

wanna said...

blasah je org mcm tue kak zel..abaikan jela..buat sakit hati je klu layan orang yang mcm tue..