Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, March 31, 2010

Boring Yang Amat....

Selalu aku tak layan drama korea ni kat pejabat..
Nmpk huduh sangat laa pulak kan..
Dah ler keje tak berapa nak banyak..
Dah ler FB ngn YM sentiasa on je..
Dah ler blogspot sentiasa di hujung jari..
Lagi nak layan drama kat lappy..

Namun, hari ini aku keje sorang2..
Kelas lak sumer dah dibatalkan..
Bosan giler sey....
Khaleef tadi ada sini.. tiba2 atuk dia lak dtg ambik..
Katanya hari ni takde meeting..
Leh laa jaga Khaleef smpi kul 6.00 ptg..

Aku tak igt sapa yg suggest cite Dal Ja's Spring ni..
Mula2 cam malas nak donlod sbb 22 episod..
Tapi lepas tgk 1-2 episod.. gigih laaa aku donlod smpi abih..

Hero Lee Min Ki, tidak dapat ditanding oleh 2nd & 3rd hero..
Hanya menumpukan sepenuh perhatian kepada dia sahaja..
Dia ni takde laa hensem sangat..
Tapi kalau dia senyum..

SANGAT CUTE !!! sampai termimpi-mimpi..
Cam hero dalam komik Mangga pun ada..
Kenapa lelaki Korea ni btk badan mereka sangat memberansangkan?

(aboi.. hanakimi.. shila... SILA JAWAB ;))
.
.
.

11 comments:

aBoi said...

aboi jawab..aboi jawab..
sebab diorang selalu workout..kat sana sejuk..tak de peluh2.. bila dah workout..badan pun nampak sangat memberangsangkan..hahaha

tak tau nak jawab sebenarnya...
oh! Jang Kuen Suk & Lee Min Ho... (^^,)

tiemc said...

aduuiiiyaiiii..
statement xboleh blah punya..ahakss
agaknya kalo diaorg ada kt malaysia..
sempat x kita2 gi usha..??hahahaha
nie mau kena fire dgn tok laki kalo dia baca nie....

rossoneri said...

hakhakhakahkahka...adeii ayat last tu xmenahan..tu lah hero korea smuanya tough2 n macho..tp kalo jepun, kepeng2 je pastu tinggi (y pendek skit je lah)..kita rasa dorg ni ikut market loh..kalo kat jepun dorg suka kepeng2 ni sbb anime dorg mcm tuh...

"Asma" said...

dah tgk cite ni kt KBSWorld..memang syok bangat, lawak abes..tp cite lama sket la..skrg ngah tayang cite Hello!My Lady..cite kt KBS memang x leh tinggal pnya smuanya syioq..k.zel ada satu cite romance yang sedey tangkap leleh gak la..namanya Bad Couple..cite ni asmah tgk dh lama dah tp tigin nk tgk blk..akak try le survey2 ye..hehehe...

I want to lose weight said...

Tulah kan..
Sampai termimpi-mimpi tau akak...
Agaknya dalam tido tersebut-sebut
(akak mmg kaki ngigau)

Tapi sbb lnche Izman jauh..
Dia tak tau ler..
Yang bini dia smpi rasa sanggup menduakan dia kalau ada peluang..


Hahahahahah :))

I want to lose weight said...

Ok Asma..

7/5/2010 ni akak akan ke Penang..
So sapa-sapa yg ada citer lama yg best dan masih igt tajuk.. leh request..

nnt spt biasa.. i akan "bakar" utk u ols..

shila said...

haha..lawak la kak zel ni..
siap termimpi2 lg tu..
tp betul la kak..
hero2 korea ni badan mantap2..hehe
sy suka tengok rain pny body..
dgn muscle2 dia..huhu

Hana Kimi said...

okeyh, saya dtg mjawab!
hehe, ntahlah. tp hana x kenal pon lee min ki~ perhatianku hanya tertumpu pada U-know Yunho terchenta sahaja

paling suka tgok U-know dlm vc Picture Of You sbb dia pakai shirt putih lengan pndek, sluar tiga suku tu n' sneakers. alala.. kiutnya~~

I want to lose weight said...

Depa ni mmg buat tido malam kita tak nyenyak kan..

Kalau K-Pop akak suka hongki, nickhun, heechul dengan minho shinee

Hana Kimi said...

huhu..
sokong2
Hana x minat SuJu tp sbb tgok vc It's You tu, jd minat Kyun Hyun masa dia pakai kot tu sbb nmpak sama dgn watak Bennet Gordon dlm manga Maid Maiden yg Hana minat sgt2 tu ;D

I want to lose weight said...

Prince Kyu mmg hensem tapi kepeng sangat ler.. not my taste..

Eceh.. tak sedar laki sndr badan kepeng :))

Ampun bie...