Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Sunday, March 14, 2010

Tiba-tiba banyak keje - TAG SEPULUH

Copy Tajuk entry “sepuluh” dan paste di post anda..
Anda dikehendaki untuk menjawab sepuluh soalan di bawah dengan menggunakan bahasa melayu sepenuhnya.

[#1] Siapakah diri anda di rumah?

Mummy kepada Khaleef

[#2] Siapakah diri anda disamping rakan?
Kawan yang gila-gila dan hora-hora. Aku boleh mendengar masalah orang, tapi tolong jangan dengar nasihat aku.. selalunya nasihat aku tu menjurus ke arah kejahanaman tapi dapat menyelesaikan masalah.

[#3] 5 benda yang anda idamkan tetapi masih belum tercapai
1- Baby girl kembar 2
2- Blackberry
3- Toyota Camry
4- Pi Korea Selatan
5- Berat 60kg

[#4] Siapakah nama pasangan anda?
Izman Haidil Abdul Rashid

[#5] Ceritakan 5 perkara yang anda paling suka tentang pasangan anda
1- Sangat penyabar ngn bini ngok-ngek dia ni
2- Tak kedekut
3- Senang di ajak ke sana-sini
4- Tak banyak cakap (biar aku je bercakap)
5- Suhu badan dia sentiasa panas cam seterika.. oleh itu aku paling suka peluk dia.. Ops !!

[#6] Bila tarikh anda couple?
7 Mac tahun tak igt bila...

[#7] Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda?
Kitaorg pernah bergaduh dahsyat punyer.. masa couple
Lepas kahwin belum pernah lagi

[#8] Lagu tema cinta anda?
Cintamu Mekar di Hati - MAY

[#9] Apa perubahan yang ingin anda lihat dari pasangan anda?
Aku teringin nak tengok dia berat 50kg camne rupa...

[#10] Tag 10 rakan ada yang lain
Yang ni kira sapa free ambik laa dan jawab
Bebudak PID jgn pura-pura busy hokay..
.
.
.

2 comments:

mama_iris said...

nanti kalo tgh takde idea wat entry,harus jawab tag ni lah...tp kata bahasa melayu sepenuhnya...."mummy khaleef" kene tukar "emak khaleef".....uikss,peliks...takpe,better stay mummy khaleef..

I want to lose weight said...

MAMI KALEP