Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, March 10, 2010

Apa lagi...

Apa lagi nak mengaruk wat auto publish entry ni...

Sapa-sapa yang tak tau..
Aku masih lagi dalam kursus kat Ipoh..
Kat sini tak tau leh hapdet blog ke idak..
So, aku wat auto entry..
Supaya korang tidak kerinduan..

POYO kheeennn...

Minggu depan confirm yer..
3 day detox akan bermula..
Aku akan sorting nama peserta pada Khamis malam..
Malam jumaat bagi aku tiada ertinya..
Sebab aku hanya dok umah sorang-sorang ;)

Jumaat akan dipaparkan senarai nama peserta..
Tak ramai rasanya..
Takpe tak ramai.. senang nak monitor..

Untuk yang nama ada dalam senarai..
Sila pastikan:

1- Hantar gambar diri & gambar berat terkini minggu depan
2- Berat sebelum dan selepas detox mesti dihantar pada hari Selasa setiap minggu..
3- Kalau terkantoi.. sila mengaku, jgn timbulkan masalah kemudian hari..
4- 1 kali terkantoi detox.. anda terus disqualified
5- 3 kali naik berat.. anda disqualified juga..
6- Yuran RM20.00 jangan lupa bayar.. selewatnya sblm bulan April

Itu jelah akak nak pesan..
Hopefully bukan aku ler peserta pertama yang terkeluar..

Yang minat nak ambik tahu..
Nak join ke hape...
Sila tekan LABEL 3 Day Detox belah kanan ni..
Pastu baca laa kriteria-kriteria yg diperlukan..

NOTA KAKI :
Contest ini adalah berbentuk FUN SERIOUS..
Jangan memandai-mandai nak komen tempat lain.. atau cilok entry dari sini..
jadikan topik forum.. komen dalam radio show.. masuk wanita hari ini..wat emel forward ke hape.. (aku perasan pemes :)) )
1st time mungkin aku berlagak cool.. 2nd time kot-kot jadi cam Harimau Berantai Terlepas lak kang..
.
.
.

8 comments:

ezey said...

kat mana senarai peserta detox...??/
i'm in zel...

Mimy Hamid said...

kak sy tak join tp ikut2 darijauhjek...tak snggup kak..haha kak macam harimau la kadang2 hehe pis pis

wanna said...

sori akak komen nie len ckit dri tajuk dy..heheh
akak kementerian KPKK jgak ek??
la sama la kita..
dh lama baca blog akak..hri nie baru tau..ish2..hehehe

I want to lose weight said...

Ye ke wanna..
Ko dari bahagian mana?
Kitaorg (MR, aku & ezey) dari sektor komunikasi

Dilily said...

zel, mau tanye..... mase buat 3 day detox nie boleh ke

1. minum pati prune/ berries yang brands tuh atau ape-ape fruits juices yang dibeli, tp nie sumer ade gulakan...... camne?

2. pakai lotion/sabun/gel/ ke ape yang bentuk sapuan ke badan untk tujuan kuruskan badan?

3. Terbaca kat posting zel pasal detox boleh makan brown rice/ roti wholemeal yang kosong padi waktu pagi, adakah ini dibolehkan?

banyaklak soalan.....

I want to lose weight said...

A-ah..

Lagi ko surf..
Lagi banyak benda jadi boleh makan ;)

Gula rasanya mmg tak boleh..
Sebab kalau dah minum bergula, makan bergaram, berminyak..

Part mana yg dtg fungsi DETOX itu..

Brown rice, oat mmg boleh..
Tapi dengan sup sayur kosong laa..

Sabun, lotion apa sumer tu..
Asal bukan ko makan kira buleh ler..

wanna said...

wanna bawah kementerian..owh akak sektor komunikasi ek...k ntik ada apa2 hal pasal kementerian kita bulih la kita komen moment ek..hehehe

I want to lose weight said...

WANNA

aku tak berani nak komen-komen..
maklum laa keje kontrak..
kang terminate notis 24 jam lak..
walaupun berbuku-buku rasa tidak puas hati bersarang dalam hati