Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, March 22, 2010

3DD - Result Minggu 1




Ni dia up-date minggu lepas punya 1st round 3DD..
Nmpknya semua mengalami penurunan..
Lagi 2 peserta MIA..
Lagi 4 peserta akan mula pada minggu ini..

Pastikan minggu ini.. sebelum mula detox.. timbang dulu..
Kalau naik dari result detox last week...
Maka anda akan dikenakan penalti hokay..

Sapa-sapa yg bank-in duit..
Sila emel aku utk bgtau..
.
.

p/s - kawan sediet selaut kedaung, makcik rehan tak teruja ke nak join? sempat lagi ni..

9 comments:

Faizah_Haris said...

penalti tu camner?? hehehehe takotnyer nak timbanggg nie

syida said...

biasanya lepas detox turun, tapi lepas tu naik balik....sebab abis je detox makan tak sedar diri, macamna tu..huhuhu...
Kali ni mesti make sure control betul2

I want to lose weight said...

Itu sebab ada penalti..

3 kali naik berat sebelum memulakan detox mgu berikutnya akan tersingkir..

ini utk mengelakkan makan smpi pengsan selepas 3 hari detox :)

Jehan Manies said...

kak zel, saya dah email ntuk join contest nih.. tapi start today..

I want to lose weight said...

Ok.. make sure berturut 3 hari :)
Selang2 hari tak kira..

ezey said...

nak semua address blog 3DD..nk add kt bloglist..heheheh

Faizah_Haris said...

ohooooo cam gitewww.... huksss3 cam ada NAIK ja nie...:(

suhaini said...

woho!! result dah kuar..mendebarkan btoila..hahaha..yes2..leading nih!!! hohoho..harus jaga lagi..DETOX.DETOX.DETOX..hahaaaha(semangt melampau_peserta lain juge..ayuh!!!

Mey Mey said...

akak sodah update la..maaf lambat..
sini delay satu hari ler.. ngeh3x...
http://motipersepsi.blogspot.com/2010/03/1st-real-week.html

minggu ini lebih bersemangat ..yeehaaaaaaaaa