Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, March 2, 2010

Pagi ini selepas Detox 2 hari...

Akhirnya... pecah pun itu nombor 120-an...
Pagi ini... adalah 119.5 kg..
Jadi untuk 2 hari punya menjaga makan..

121.1kg - 119.5kg = turun 1.6kg...

Dah tak banyak cam minggu lepas..

Tapikan.. semlm takde minum air lemon sbb tertinggal..
Ntah camne.. malam tadi..
Adei... men "Cherry-Berry"... smpi sakit bonst..
Baru tido tak sampai 30 minit dah sakit perut..
Baru nak mimpi dah memulas balik..

Menyambung sampai ke siang..
Tadi dah tangkap feel baik punyer..
Sekali tgk dalam baldi jamban PID ni ada katak sedang berehat..

Huwaaa.. terus sarung spends..
Hilang terus rasa memulas tu tengok katak puru tu..

EEEEEEE GELI !!!!!
.
.
.

15 comments:

noradzlina.kamdani said...

oit katak tu tumpang toilet PID ek..pandai katak tu cr tempat nk MELABUR

I want to lose weight said...

I hate frog tau..
Suh kalep tarik baldi tu bawak kuar dari jamban..

"EE KALEP TAKUT LA MAMI.."

Sama-sama tak leh diharap :)

-iLLa- said...

adoii nk tgelakkk baca statement nehh...

Mimy Hamid said...

katak tu pun detox gak la kak..haha

ejaa said...

hahaha.
lawak la kak.
betui2 kalo ade bintang ape kat jamban tu, mst trus x jadik nk membuang.hahaha.:p

Cik_Nomi said...

waw.. dah under 120 la... congrats!

Azimah@Melati said...

hahahahahahaha.... 2x5 ngan haku jek....adeh tapi aku tak leh bayangkan keadaan ko tue... kalau aku dah menjerit tak sudah dah...

mama_iris said...

katak pon nak belajar komputer...tp terdetox skali...ya...i h**e katak too...

kakyong said...

boleh geng ni...kakyong pun nak try la..

Anonymous said...

saya rasa sangat terharu...teruskan usaha kak zel

Faizah_Haris said...

wakakakakakakakak...cicirr takkkk??? hhuhuhu

Mia-Ina said...

kte pun geli dgn katak..

Mey Mey said...

wahhh...tahniah kak..
saya detox...rabu, khamis ngn jumaat minggu niey..hehehe

I want to lose weight said...

Tak cicir..

Tapi mencicit laa lari.. ketuk pintu belakang pejabat pos..

Nak tumpang cherry berry kat toilet dalam post office..

Eeee katak tu dah laa hitam, gemuk, menggerutu..
Kalau buat berus kain.. mesti bersih kain baju..

Eeeee.. MEREMANG BULU !!

eynda said...

Wow makin turun la berat tu...tahniah keep it up...kalau eynda nampak katak tu pun kelam kabut eynda cabut :-p