Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, November 9, 2009

SENARAI PESERTA 99 HARI TANPA NASI

OK.. nmpk gayanya semua sudah bermula dengan baik..
So, teruskan menjalani lagi 90 hari..

Kejap je kan.. tau-tau dah tinggal 90 hari je lagi..


1- Mazura Abu Bakar
2- Farah - http://shahiez.blogspot.com
3- Fadzliah - http://diary-diet-lia.blogspot.com
4- Rizmazarmilia - http://adikmanje0201.blogspot.com
5- Farah Dhellina - http://farrasdiet.blogspot.com
6- Lizzy Bardot - http://gemokzz.blogspot.com
7- Siti Sarah - http://biggurlzdontcry.blogspot.com
8- Noorfaizah - http://faizaharis.blogspot.com
9- Beatty - http://beattey2910.blogspot.com
10- Oli - http://sawsawlady.com
11- Kaseh - http://transformasi2009.blogspot.com
12- Azimah - http://azimahas.blogspot.com
13- Nurul Huda - http://nurulazmichenta.blogspot.com
14- Wan Ahliah - http://miss-know-how.makmalcyber.com
15- Kak Long - http://kaklong-masmawar.blogspot.com
16- Azuerina - http://azuerina.fotopages.com
17- Eynda - http://meandmylife1376.blogspot.com
18- Ely Zarina - http://mycutest-doubled.blogspot.com
19- Noorliana - http://diarymanja.blogspot.com
20- Nuradilla - http://luvlysofea.blogspot.com
21- Lady Gaga - NEW
22- Dilily - http://lily280477.blogspot.com
23- Ayu Miskim
24- Ida - http
://idaroyanimohdisa.blogspot.com
25- Niena - http://nienazakaria.blogspot.com
26- Aboi - http://duniaaboi.blogspot.com
27- Posh (Isma) - http://posh76.blogspot.com
28- Zana - http://mezana.blogspot.com
29- Marliza - http://chempakasari.blogspot.com
30- Noor Erwin - NEW
31- Mama Azlina - http://mamaazlina.blogspot.com
32- Asma - http://journaldietku.blogspot.com
33- Ieeja - http://mrshanif.blogspot.com
34- Qellisa - http://qellissabb.blogspot.com
35- Siti Rafidah - http://cikbedahlaser.blogspot.com
36- Hasniza - http://hanisofia.blogspot.com
37- Lela - http://mylovelaylafarid.blogspot.com
38- Double Loony - http://doubleloony.blogspot.com
39- Raihan - http://diary-diet-makcik-rehan.blogspot.com
40- Mimi - http://motipersepsi.blogspot.com
41- Zel - http://loseweight-chaiyok.blogspot.com
42- Aimee - http://fitnessjourneysaya.blogspot.com
43- Anese - http://jedanese.blogspot.com
44- Iera - http://iera-diariku.blogspot.com
45- Ayunie - http://ayunie-hidupsihat.blogspot.com
46- Azila - http://cikjeela.blogspot.com
47- Quezul - http://quezul.blogspot.com
48- Salmi - http://bermulasegalanya.blogspot.com
49- Reginarhea - http://kurusgemuk.blogspot.com
50- Ida -
http://jangmilah.blogspot.com/
51- Arbaieyah - http://arbaieyah.blogspot.com
52- Yanalayola - http://deazliyanish.blogspot.com
53- Sitie - http://serembanshopper.blogspot.com
54- Noradzlina -
http://noradzlinanakkurus.blogspot.com
55- SepatuPuteh - http://nurcahayapetunjuk.blogspot.com
56- Wanna - http://cikwanna.blogspot.com
57- Maizatul Akma - http://cintaberdiet.blogspot.com
58- Ros Saad
59- Asz -
http://mylife-asz.blogspot.com
60-
darwyshahaini - http://makcik-fatty2slim.blogspot.com
61- Mama Erfan - http://mamacumil.blogspot.com
62- Yatts - http://yattsstory.blogspot.com
63- Mirszrilina - http://miszrlina.blogspot.com
64- Cik Kema - http://myjourneytogetmyidealweight.blogspot.com
65- Nor Shahira - http://sinarpelangipagi.blogspot.com
66- Mami Wafiq - http://ceponeku-danishwafiq.blogspot.com
67- Norizah @ Ieza - http://bahagiabahagia.blogspot.com
68- Ezatul Hanizam
69- Mimi - http://memoirs-of-mimi.blogspot.com
70- Fadzazalee
71- Mimi Hamid - http://nurmimy.blogspot.com
72- Ninie Aziz - http://mommydaddyicca.blogspot.com
73- Vienne - http://viennejourney.blogspot.com
74- Ayu Jelita
- http://yumizafabulous.blogspot.com
75- Carmelliny -
http://carmelliny.blogspot.com
76- Mimi Hamdan - http://yasmienaz.blogspot.com
77- Alin - http://alin-dietdiary.blogspot.com
78- Adrenalina - http://being-ignorance.blogspot.com
79- Iesma - http://myhappylife2u.blogspot.com
80- Ina - http:////gugu-gaga-alisha.blogspot.com

81- Selly Buke - http://camelia99htn.blogspot.com
82- CT Anie - http://ctanie.blogspot.com
83- Dynalia - http://mysweetdreamnot.blogspot.com
84- Nazliah Suriati - http://trytoeatless.blogspot.com
85- Ms Pancake - http://mspeanutbutterpancake.blogspot.com

86- Nur Amlya - http://nuramlya.blogspot.com
87- Nazarina - http://nazarina99HTN.blogspot.com
88- Haiza - http://dietdressdance.blogspot.com
89- Gowri -
http://newlooknewlife.blogspot.com
90- Flora - http://booh7979.blogspot.com
91- Safira @ Intan - http://mekeljeksen.blogspot.com
92- Maira - http://mairajourneyoflife.blogspot.com
93- Eye-D4 - http://kurusitumesti.blogspot.com/
94- Ezora - http://123impianku.blogspot.com/
95- Zul Affendy Hassan - http://zulafendy.blogspot.com
96- Lily - http://lily8080.blogspot.com
97- Ieda - http://saraieda.blogspot.com/
98- Azura Yahya
99- Anis Anuar

.
.
~CHAIYOK~
.
.
.






107 comments:

cikbedahlaser said...

yeahhhhh cayokkkk caiyokkkk

suami pon dah cabar ni....

dr 45kg..ke 55...kini die bg diskaun...60kg...klu x turun kena belikan die helicopter...klu turun...die bagi lense... yeahhhhhh mari kite memboikot nasi...

Farra Dhelina said...

waaaaa...ramainyeeeee... sonok2..

I want to lose weight said...

laki akak tak bagi kata-kata semangat lansung..

itu yang buat lagi TERCABAR !!!!

tHrEE oF us said...

hihi.. jumpe blog akak kt fb cik pidah..

kak! nak join 99 HTN ni wokey!!

jgn lupa letak nama saye ye..

nama blog : selangseli.blogspot.com

mekasey~~

AZUERIENA NORASH said...

yuu huu...sekarang azue meman dah prektice x makan nasi nie...dah 4 hari dahh x makan nasikk...kesiann kann....muahahaha....

cik abang kiter memang pembakar semangat...nak kasi tip nie...minum abanyak2 air kosong tauu...kalau nak lagi berkesan minum air ecpi tuhh...

que_zul said...

ramainyer peserta....nk join gak la...

leeja said...

kalu lepas abih ni, kalu kt makan nasi, boleh naik mendadak tak?

berdebar la plak rasa hati.

kalu mkn nasi mcm mn?

Faizah_Haris said...

huwaaahhh ramaii gak ekkk.....perghhhh cayalahhh...kalo dikumpol sorang RM10 udahhh lumayann neh...wakakakaka....jgn mare gurau jek k.....caiyokkkk3 allsss.....muahsss

sity29 said...

berdebarnyaaa!!!

kakngah said...

wwoohh... aku tabik srping toing2 kt korang..
semoga berjaya

nak ikut ke tak..
nak ikut ke tak..
nak ikut ke tak..
nak ikut ke tak..
nak ikut ke tak..
nak ikut ke tak..

huhuhuhu.. aku xkonfiden ar....

Azimah@Melati said...

zel....aper kata ko buat satu blog ringkas jek... khas utk blog list cabaran 99htn nieh...

pening gak haku nak tengok satu-satu blog nie...suka nak baca kisah 'orang berdosa' sok ekekekkee...

niena..(,")(",)... said...

berdebar lak rasa...hari ni kite makan nasi lauk telur ngan cili api je...tapi bertambah gak...huhuhuhuhu...mcm mana la ye...takpe..gud luck tuk semua...!!!

tHrEE oF us said...

salam kak, saye lg ni..

nk update blog address jek..

tukar ker cikjeela.blogspot.com ye kak...

sowie ye kak..

ya akk auuwww!

Anonymous said...

Good idea! i like lah.... tapi confem tak leh join. Menggigil kalau perut tak masuk nasik beb! Gud luck guys.....

adikmanje@ellyazarmilia said...

ZEL...ADD BLOG HAKU SALAH...YG TU DAH EXPIRE...
SILA GUNA: adikmanje0201.blogspot.com

akuMESTIkurus said...

nak join. www.kurusgemuk.blogspot.com
nama reginarhea

farah said...

akak, sy farah (yg dafta tp x bg alamat blog).ni alamat blog sy ye... shahiez.blogspot.com .. masih dalam 'pembikinan'..

sarafyda said...

Akak,i nk j0in..sempat lg kan? Blog sy sarafyda.blogspot.com

Izan said...

saya konfirm awal2 da kalah... hahahhaha

aimee said...

wahh.. bestnyee! semangat2!

Mia-Ina said...

sy x tau nape..sy pun dh jd suami kak zel lak...saya nk cabar semua peserta...sy nk tgk entry depa ttg makanan harian depa amik lps ni

sy nk tgk sape yg boleh memaknakan kata2 dgn tindakan. Sy rs itu yg suami kak zel nak smeua buktikan.

maaf bukan nk kata pe2..just bg smgt buat semua utk buktikan

ada yg ckp "pasti boleh,"

ada yg kata "aduh, boleh ke?,"

Hope kpd yg berumahtangga,jgn smpai x makn nasi, komitmen out...semoga diet & keberkesanan anda meningkatkan komitmen pd keluarga yg utama..

selamat maju jaya.... :-)

I want to lose weight said...

Psal entry makanan harian itu terpulang..

Akak tak paksa nak bubuh dalam blog..

Sapa-sapa yg kurang kerja, boleh buat.

intan izani said...

99 hari??? takutnye
tapi mcm nak join
cmne ni wak??

nak ke tak
nak ke tak

mampukah aku??

I want to lose weight said...

INTAN

Jom ler join..
Modal RM10.00 je utk bagi pada pemenang..

Kalau tak boleh..
U boleh quit anytime

farah said...

salam..akak dh dptkn alamat blog sy? shahiez.blogspot.com

farah said...

thanks akak..akak dh key in alamat blog sy..td x check,e2 yg tya akak..sowiie

I want to lose weight said...

MAKIN DEKAT DAH NI..

Aku takde berdebar-debar..
Tapi mulut tu cam nak makan macam-macam tapi takde selera..

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

ramainyerrr yg join...hu hu hu
berdebar2 plak nie...now tengah praktis sikit hari2 tanpa nasi....

btw...gud luck utk diri sendiri dan kengkawan yg lain....

miszrLina said...

sy nak join gaks.....

fadz@zalee said...

nak join gak.......ni pun tgh dok plan nak diet....seb baik adik tu join invite skali

Faizah_Haris said...

humangggg aiihhhh cayalahhhhh......sama-sama berusaha ke arah lebih sihat kan3......good luck olssss.....

Mimi Sharif said...

salam,
Saya nk join bleh ker?
ni blog sy:
http://memoirs-of-mimi.blogspot.com/

Cik_Nomi said...

peh gile ramai contestent.. sumpah saya termissed. bz sangat kebelakangan nih..

hokay2..gud luck sumer..i takleh la 99 hari..lamo beno tu.. nanti tak le makan shushi...

Vienne said...

i want to join..
Vienne from sabah

ummi09 said...

akk, bleh tak kalo org yang duk luar negara nak join?.. memang pengikut setia blog akk dari edinburgh, scotland.. tak caye, tgk kat feedjit, ari2 mesti ade punye..

lagi satu, boleh tak gambor saya tu just akk sorang je bleh tengok, bleh ke gitu?..hehehe

aYuJeLiTa said...

alooo..

i pown maw join jugekkk.... :)

http://yumizafabulous.blogspot.com

I want to lose weight said...

Boleh dr oversea.. tp syarat2 masih sama laa cam orang lain jugak

GAMBAR !!!

Mmg P&C..
Kecuali bagi yang publish kat blog sndr..

Klu tidak.. mmg disimpan sahaja dlm HD.. cuma kalau pemenang, akak mintak kebenaran ler utk publish

iesma said...

akum akak..

sy nk join contest 99HTN ni..
ni alamat blog..

http://myhappylife2u.blogspot.com/

THANKS

=)

~adrenalina~ said...

saya nak join...plzzz..nak join sangat2

~adrenalina~ said...

lupa plak nak letak blog:

http://being-ignorance.blogspot.com

tapinyer itu blog private,kasik ur email,ku bagi kelepasan gitu...

ke kena buat blog lain?hurmmm

::@.L.I.N:: said...

ERMMM...nak joint jgn lupa letak nama kita sekali yer...

http://nilsa5178.blogspot.com

Mimie Hamdan said...

salam... terbaca 99HTN nie kat blog eynda... saya nak join yer...

Nama: Mimie Hamdan (tommygirl)
Blog: http://yasmienaz.blogspot.com

1st nov saya akan hantar gmbr dan gmbr berat sekali...

Thanks..

ummi09 said...

ok, nanti kita kompemkan. kalo jadi, kita bgitau... terpikir gak, nanti nak pos hadiah tu jadi susah plak.. hehe

Carmelliny said...

hello there!nice blog u have..btw,can I still join this contest?

Carmelliny said...

sorry btw this is my detail
name:Carmelliny
Blog:http://carmelliny.blogspot.com/

arbaieyah said...

zel...kita dah buat blog: http://arbaieyah.blogspot.com

nazarina said...

zel kita sgt berminat nak join 99 HTN ni...kita dah call zel siang tadi....nama saya nazarina. sy pun dah create blog tadi: www.nazarina.blogspot.com

Nur Syahirah Qahira Binti NOrdin said...

salam..
kak, tq sbb dah masukkan nama kita..
tq banyak3..

[ syira qahira]

Selly Buke said...

hmm.. macam besh... tapi kuat ker semangat den nie?? huhu.. boleh kot kan..

so, kita nak join gak!! masukkan nama dlm list ea..
kita bagi blog add yang nie dulu ea.. t kalau dh ada blog add khas untuk diet kita maklumkan..

nie add blog saya..
camelia7677.logspot.com

tq

ct anie said...

nak masuk jg.....hehehe tp tak der blog khas pasal diet...

3 bln baiii...tak leh mkn ns...leh ket thn??? huhuhu

ni add blog sy yg biasa
aniesa81.blogspot.com

Ms Pancake said...

nak join jugak.

http://mspeanutbutterpancake.blogspot.com/

Nur Amlya @ Amie Fadli said...

Saya berminat nak join :

Detail saya adalah.....

Nur Amlya @ Amie Fadli....blog saya adalah http://nuramlya.blogspot.com ... Caiyok!!!!!!!!

Ibrahim & Jihan said...

salam kak zel..
bleh tak kalo saya join program 99HTN ni? please..harap sangat boleh join,saya baru terbuka dan terbaca blog akak ni. sangat2 berminat nak ikut serta. harap2 masih bleh diterima.:|

ni blog saya www.ibrahim-jihan.blogspot.com (Jihannor)

eYe-d4 said...

nak nak join....
http://ourweddingoftheyear.blogspot.com

sickchild said...

aku nak join. siyes.

maira said...

zel, aku nak joi la... ingatkan x leh dah... please count me in :)

http://mairajourneyoflife.blogspot.com

akak_adoi said...

Salam...nk joint..masih sempat ker...baru tahu nih...

akak_adoi said...
This comment has been removed by the author.
akak_adoi said...

ni untuk sementara jer...237orkid.blogspot.com

ummi09 said...

kak zel, kita tak jadi join le, sebab takut kalo kita menang, susah plak org nak antar adiah.. (mcm menang pun...hehehe).. anyway kita follow sendiri3 jelah.. menang sendiri, kalah sendiri..gemuk sendiri, kurus sendiri..hehe... anyway tahniah kak zel, kerana berjaya menganjurkan pertandingan yang sangat baik nih... walaupun tak makan nasi, tapi tak strict kepada makanan lain... skurang2nya, tak la overstrees tak makan nanti... ish panjang plak taipnya (takpe, ini menyatakan sokongan..hehe)

arbaieyah said...

zel, nanti suruh peserta letak sekali tinggi n berat. kalau letak berat je x best....katakanlah dia berat 90kg...tapi tinggi dia 6 kaki...dia kategori tak obes tuuuu.....seronok kalau dapat tahu skali tinggi n berat peserta...

I want to lose weight said...

UMMI 09 sila bagi tau NO.DIRI anda..

Arbaeiyah.. tinggi susah ler nak tau sbb akak pun tak tau tinggi akak :)

Takde tempat nak ukur tinggi

ummi09 said...

NO DIRI ape tu kak? tak paham den.. huhu

arbaieyah said...

tinggi susah ek..kalau cam tu x pelah...sesapa yg tahu tinggi dia je kalau sudi sila2 letak lah ek....ehehhehe

tinggal ari ni je kalau nak makan nasi pun....esok dah kena puasa nasi 3 bulan...ehehhe

arbaieyah said...

ZEL...kita dah publish berat badan dan gambar kita dalam blog kita tau seperti syarat dalam 99 HTN tu pada 1.11.09. nanti ZEL tengok k.
www.arbaieyah.blogspot.com

arbaieyah said...

sorry lupa nak bagi tahu. kita paparkan gambar dan berat kita di dalam blog kita yang tajuk dia :cabaran 99 hari tanpa nasi"

www.arbaieyah.blogspot.com

miss diaNa said...

alamak... i've just found out abt this contest.. kalau nk join starting frm today boleyh x?

tp pg td dh breakfast nasi kerabu *guilty*

Ezora said...

Salam..ini blog yang saya dah buat khas tok 99Htn nih..abaikan blog 237orkid.blogspot.com dan gantikan dengan 123impianku.blogspot.com....Tq

Kaseh said...

aku dah sms berat aku beb..nak mms gamba arituh tak lepas..nati la aku update kat blog

Faizah_Haris said...

erkkkk tunggguuuuu3!!!....blog JEMMM daaaa....huwaaaaa...ni gara2 99HTN kah??.....huhuhu (sedang update)

miszrLina said...

salam zel..

no.63 dah sent email. dapat tak? huhu
segan mau posting gambar sama berat itu...

aci tak?

mama_iris said...

kak zel
contestant ke 13...Nurul Huda
correction kat URL
http://www.nurulazmichenta.blogspot.com

akak type nurulazmu....
huhuhu

Mimie Hamdan said...

zel... naper nama ku lom merah lagi... dh antar kan...? :D

Mimie Hamdan said...

zel... sdh upload gmbr timbang dan gmbr den kat dlm blog den yer... jgn lupa merahkan nama den tue yer.. hehe..

Mama Azlina said...

ala....mama dah makan nasi dah...tewas hari pertama n 2nd day...camana ek? boleh terima lagi ke? kalau ok..mama publish dlm blog mama....

tolong addvise...

thanks

nazarina said...

SALAM....ZEL
Nazarina http://nazarina.blogspot.com

TUKAR KE PADA BLOG: http://nazarina99HTN.blogspot.com

SEBABNYA, NAZARINA.BLOGSPOT TU SAYA X BOLEH NAK BUKAK.

TOLONG TUKAR YE ZEL....tq so much ZEL n sorry banyak2 kerna menyusahkan ZEL.

nazarina said...

kak ZEL...sya dah letak gambar dan berat badan saya tau...nasib baik arbaieyah tolong....dia yg create blog ni untuk saya dan masukkan gambar saya dalam blog....nasib lah rumah kami dekat....ehe...

~adrenalina~ said...

hai kak zel;

feel free to see my blog...

dah upload gambar....

http://being-ignorance.blogspot.com

Mama Safiyyah said...

kita kena tarik diri la.....program yg kita ikut ni kena amik nasi......tp kita akan sokong semua peserta.....semoga berjaya!!

Mimy Hamid said...

nak join masuk jugak boleh tak?? baru terbaca blog dari kengkawan lain.plzzzzzzzzzzzz

Mimy Hamid said...

nak join masuk jugak boleh tak?? baru terbaca blog dari kengkawan lain.plzzzzzzzzzzzz masuk my name

arbaieyah said...
This comment has been removed by the author.
Iera said...

kak zel sy nak join program ni mcm mana please sempat lag tak

arbaieyah said...

zel..peserta lelaki no 95. ni laman blog dia.

www.zulafendy.blogspot.com

jgn lupa letak tau k.zel...
tq ye zel

arbaieyah said...

salam zel....nak g tahu zel ni...peserta nombor 87, NAZARINA dia dah letak gamba timbang n gambar dirinya tau...tapi kenapa nama dia masih BIRU lagi yek?

dan...

peserta lelaki No 95, dia sms saya dia cakap dia dah email gamba dia pada zel n napa nama dia masih biru jugak....dia cakap pd sy, dia baru je buat blog n x tahu mcm mana nak bagitahu zel blog dia...ehe....

nanti zel update ek nama peserta yg sy bgtahu ni.....tq tau

Yatts said...

kita dah hantar gambar......nape x tak hapdet lagi....kang tiba2 kena disqualified plak cos x anto gambar.....uwaaaa....nak join gak....
kita peserta no. 62

I want to lose weight said...

HARAP MAAF YE BAGI YANG NAMA LAMBAT MERAH..

Akak sssoooooo busy dengan keje-keje pejabat yang perlu diutamakan..

aBoi said...

dah hantar...

AZUERIENA said...

piccas dah hantarr kat emel zel..

AZUE said...

KITER NO 16

Cik Adek Manes said...

alamak.. ! saye lom anto gmba lgi.. hihihihih.. beberape hari tak dpt masok tenet.. sgt kuchiwa..

emm, kak.. saye ade gmba pada 1hb, tpi tang amek gamba atas scale tade ah.. so, how..??

Mama Azlina said...

salam..mama dah upload pics dlm blog mama...sila kunjung k?

Nur Syahirah Qahira Binti NOrdin said...

salam kak,
maaf lewat..
gmbr n my weight sy publish dalam blog
maaf yea..
gambar kurang berkualiti..

my number 65

Cath J said...

Alamak terlepas lagi... T_T..

Mutiara_Lezz said...

Adehhh..terujanya saya...tapi nak joint..was..was..wass ni....huhuhu

amik inspirasi jer la...insyaAllah kayoh slow2...for all...good luck....

Ieda said...

nak join..no.97 tu kosong kan..bole saya join kak...

Ieda said...

nak join gak...ni alamat blog saya

http://saraieda.blogspot.com/

Mummy Wafiq said...

salam..

saya nak join boleh ke?my blog link
ceponeku-danishwafiq.blogspot.com

#harap diterima yer..tq

Azlina Ibu Alisha said...

Kak,sy pon nk Join this contest..tp tgk mcm penuh da..sy dh snap pic..kalo ade kosong pls let me know... gugu-gaga-alisha.blogspot.com

ida_maya said...
This comment has been removed by the author.
ida_maya said...

kak saya nak joint gak bleh ker ?
nie blog saya : idaroyanimohdisa.blogspot.com

Azlina Ibu Alisha said...

thanks kak..kasi saya masuk..xsia2 saya follow d rulez..sy tau tarikh tamat akan sama dgn yg lain..thanks again

Lolies said...

sy boleh join lagi ke...? huhu... heard about tis blog frm a fren...now, dh 3hari sy tak makan nasik taw...

Anonymous said...

haluu,,
kak amacam nak join??
besh gak ni,,
pearl_1410@yahoo.com

Efa said...

cm ner nk joint??mcm best..kat opis pun ade buat program diet 90 hari..tp gaya bebas..nie yang kadang2 tetonggeng..tp each participant daftar fee 50..

nk joint..nk encourage suami kurus skali..

Efa-http://efa-myown.blogspot.com/

I want to lose weight said...

Dik.. kamu salah contest ni.. yg nak jalan Program Diet 50 Hari

王定名 said...

ssd固態硬碟 外接式硬碟 餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 External Storage Solid State Drives 關島機加酒 關島婚禮 關島蜜月 花蓮民宿 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 巴里島旅遊 巴里島spa推薦 巴里島機票 巴里島行程推薦 記憶體 情趣用品 情趣用品USB Flash DrivesMemory Cards 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 投資美國物業 美國租金報酬 美國房屋買賣 房地產投資說明會 美國房地產 美國置產須知 美國房屋物件 SD記憶卡 隨身碟 高雄當舖 高雄汽車借款 高雄機車借款 高雄房屋二胎貸款 高雄汽機車免留車