Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, November 16, 2009

Tindakan Budus Tahap 8 !!!

Ingat tak dulu aku ada blog clearance utk Broochbizz...

Kan ke tiba-tiba nuffnang membership status aku bertukar..
Atas sebab blog itu tidak aktif..

Maka... aku dengan sepantas kilat menyambar..
Pi DELETE blog tu kat Blog Manager Nuffnang...
Pastu pi DELETE jugak kat blogspot..

Hari ini.. aku cek2 emel order broochbizz...
Tiba2 aku terpandang satu order dr Singapore mgu lepas..
Order dari Broochbizz-Clearance..
Order mesti ler pakai code jekan..
Takde rajinnya customer tu nak attach gambor lak...

CP - red, white, green, yellow
CQ - blue, white, black
CR - white, pink, brown, lime green
CL-8 - lime green, pink, brown

Huwaaaa !!!!! lebih kurang ada 30 pattern kat broochbizz..
Yang ada warna tersenarai..
Tapi brooch pattern mana aku tak ingat..
Pasal aku pakai coding je brooch dlm broochbizz...

Tiada rekod bertulis..
Tiada gambar2 sbb aku dah delete dr laptop...

Penyelesaian ?!!!

BELUM FIKIR LAGI :((
.
.
.

2 comments:

DaHLia said...

erkk mkn pulut??? bahaya tu...mcm mn nk cepat lose...

I want to lose weight said...

bukan hari-hari ler makan pulut ;)