Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Sunday, November 15, 2009

WHY ?!!!!!


Tiba-tiba membership status aku dah tak Glitterati..

WHY ?!!!

Aku takde advertisement lain..

Even catch eye yg sumer org dok pomot tu pun aku tak join..
Advertlets pun tidak juga..
Google adsense pun tarak..

Paling-paling pun ada iklan BROOCHBIZZ je..

Huwaaa !!!!
.
.
.

5 comments:

Ms AiReEn MoHd said...

kalau kan akak ade blog lai yg tak ektip die kire tuko status..aku pun da kene mcm tu...aku terus tepon nuffnang...tak puas tul ati aku...pastu kan nanti deyrang eksepelen la..nape semua...emm lepas 3 hr ok balik nanti...sekian...ape yg penah aku alami...status berubah

DaHLia said...

me pnah gak kena sbb letak advertlets...xsempat2 terus tuka statusku..

now dah buang itu advertlets...dpt balik GLITERITI status...suka...

DaHLia said...

me pnah gak kena sbb letak advertlets...xsempat2 terus tuka statusku..

now dah buang itu advertlets...dpt balik GLITERITI status...suka...

I want to lose weight said...

Mungkin ler kot..
ADa satu blog bisnes selain broochbizz yg dah tak bernyawa lagi..

h4ni3 said...

wahh.. me pun ada 1 blog x bape nak active. aishh.. kena rajin2 masuk balik la. thanx for the info