Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, November 17, 2009

Pagi yang sembab...

Boring giler pagi ni..
Ada keje tapi takde mood nak buat..
Dari smpi tadi aku dok hadap youtube..

Aku sgt suka tgk variety show kat Korea..
Of course with english sub ler..


Baru abih tgk Mnet Scandal Choi Jonghun FT Island..
Comei kan..

Nak tau lagu FT Island..
Leh search lagu Thunder, Love Sick, After Love...
Music depa ni kalau kat compare ngn music sini..
Ala-ala jiwang karat ler jugak..
Sangat menyentap perasaan dengan muka hensem2 gitu..
Klu mesia.. harap muka penyanyi je..


Korean ni.. kalau hensem tu.. hensem bebenor..
Tapi kalau rakyat2 biasa..
Muka selenge je banyaknya..
Tak caya tgk ler penonton2 variety show depa..
Cam langit ngn bumi bezanya dengan artis..

Tp kat Malaysia ni lain pulak..
Org biasa lagi banyak yg hensem dari artis..

Umur-umur cam aku dah masuk tahap makcik ni..
Klu ikutkan dah tak sesuai nak ber"idol" ni..

TAPI...

Pakcik Jeman pun tak kisah..
So, HADE AKU KESAH :)
.
.
.

1 comment:

shila said...

haha...btl tu kak..sy stuju...artis korea dgn org biasa dia mmg jauh beza dari segi rupa...agaknya yg ctk,hensem,comel,cute sume jd artis..