Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Tuesday, November 24, 2009

Hukum Komoditi Murabahah Antara Bank Islam dan Konvesional...

Tengok tajuk je dah tau benda boring...
Tapi... aku kena taip jugak..
Total dalam 15 mukasurat siap dgn ayat2 quran lagi..
Nak kena scan pulak :((

Huhuhuhu.. malas gila nak buat..
Tapi sebab orang dah upah.. terpaksa laa buat..
Nanti customer kata apa pulak..

Oooo.. kalau time sesak takde duit..
Laju terima job..
Bila dah gaji.. Takmo buat pulak..

TAPI PERCAYA LAAAAAAA...

Aku mmg TAKMO BUAT..

Dah ler nak kena siap hari ni jugak..
Sebab esok aku cuti..

CUTI LAGI ?!!!

Rasa cam sejak dua tiga menjak ni..
Tiap2 mgu mesti ada cuti sehari..
Cam keje 4 hari semgu pulak :))

Besa laaa.. keje kontrak cam aku ni..
Belen cuti bukan boleh carry forward..
Nak kena abihkan jugak dalam tahun yg sama..
Cuti dah laa banyak smpi 30 hari setahun..

Tahun depan...
Kalau ganjaran 2008 tak masuk jugak..
Aku akan tambah cuti peribadi lagi sebanyak 20 hari..
So total cuti tahun depan = 50 hari..
Voleh gitu ?!!!!
.
.
.

7 comments:

Ms Pancake said...

best la Kak Zel.. cuti byk.. :D

MAKCIK REHAN said...

beb, keril ckp kat aku cuti kita act 25 days jer. aku patutnya ada belen 10 lagi wooo... tak pasal2 kena deduct tinggal 5 hari jeww.

adianiez AIDA said...

syiok nyer cuti byk...! bleh gi holiday dgn khaleef...

idtgm@streamy.com said...

Raihan

Dalam kontrak ada 30 hari..
Mana buleh depa suka-suka hati tukar...

Cik Adek Manes said...

mak aihh akak..

byk nye coti.. !!

warghh, meruyan nak jgk coti byk cenggitew.. uhuhuhu..

idtgm@streamy.com said...

Banyak cuti pun rasa cam tak cukup...

akuMESTIkurus said...

lau ada sape2 nak wat esemen inggeris bagi tau aka. Duit kit share...huhuhu...offer...nak beli gelang beso nih....