Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Sunday, November 22, 2009

Lagi Budak Demam...

Demam-demam pun.. masih nak PIS hokay !!!
Sabtu tu mula-mula cam dah kebah..
Lepas ikut aku ke sana sini.. ptg tu naik suhu semula..

Lepas bagi makan ubat... pengsan smpi pukul 7.00 mlm..
Bangun tido tu.. ala2 bangun tido pagi pulak..
Segar-bugar..

Kul 11 malam.. lepas snap picture ni...
Bagi makan ubat lagi..
Dengan harapan pengsan ler dengan jayanya..

Misi gagal nampaknya...
Kul 1.00 pagi dah tak larat nak tunggu..
Aku tido je dulu..
Pesan kat dia nak tido kang switch off TV..

Tiap kali aku jaga.. dia masih tgk TV..
Last aku jaga kul 5.30 pagi...
MASIH TENGOK TV LAGI !!!!

Rasa dahi.. seriyes punya panas...
Bagi ubat bontot pulak..
Baru dia tido...

Camne laa tenaga dia ni leh banyak cam biasa..
Wpun tgh demam..
.
.
.

3 comments:

Mimie Hamdan said...

cian diaa.. take care kay...

Mia-Ina said...

wah...dia dh jd anak murid mia dah....xleh tido malam2..

xpe...xpe...khaleff time ni je tau..next time,don't stay up...x elok utk kesihatan

que_zul said...

sbb tk tido malam ni agaknye suhu turun naik...

siang dia tido lama ke ?...