Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, November 30, 2009

Sesuatu Telah Berlaku...

Adoyai... patut laa pening cam nak pecah kepala..

Akibatnya.. terpaksa 1/2 day hari ini sbb tak bawak spare..

Berlengas siotttttt !!!

Wpun umah aku takde laa jauh mana sangat ngn PID ni..
Tapi pasal kepala aku pening..
Layan tido jelah kat umah..
Maybe pasal marah-marahkan sangat anak mlm tadi..
Kan dah dapat balasan dari tuhan..

Fikir-fikir balik...
Budak tu baru 3 tahun 2 bulan..
Apa sangat laa yang dia tau..

Aku citer kat Inche Izman tadi..
Apa aku wat kat Khaleef..
Dia pun kata "Kesian anak papa.."

Padahal kalau dia ada.. tentu dia pun kasi tambah sama..

Takpe.. nanti balik keje aku belikan dia Smarties 2 kotak..
Aku tau... Khaleef tu nak mainan Ben 10..
Tapi wat sementara waktu kena stop beli mainan..
Smpi aku ada mood nak beli semula..
.
.
.

2 comments:

Cath J said...

Heheheh... aku pun kdg2 .. marah kat my son gak.. hehehhe.. kalau di fikir2 ye tak ye jugak... baru 3++.. hehehhe

I want to lose weight said...

tulah.. yg aku marah tu.. ntah dia paham ke idak apa yg aku cakap