Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Thursday, November 19, 2009

Malam tadi...

Dapat pengsankan budak ni awal sket dari biasa...
Kul 9.00 mlm gitu dia dah cakap ngantuk..
Siang tu aku mmg sengaja tak tdokan dia...

Tau dak.. bantal "buak" yg dia peluk tu sbnrnya basah...
Bantal busuk dia tu... kdg2 terlampau busuk..
Aku masukkan je dalam mesin basuh..

Elok mesin basuh siap je...
Konpem dia terus ambik bantal tu dan pakai..
Tak aci dah nak sidai-sidai kasi kering..
Nasib baik bukan bantal kekabu..

Lepas tu torchlight dia abih bateri..
Aku wat tak reti je tak masukkan bateri lain..
So, tak dapat ler dia main lampu..


Cepat-cepat pun.. kul 1.00 pagi ler jugak dia tido..
Tp kul 1.00 pagi tu rasa cam boleh terima akal lagi..
Gambar terakhir sblm tido..
Malam ni nak gambar dengan pedang pulak..

Nyamannya.. dapat tido cepat !!!
.
.
.

9 comments:

eynda said...

Geram tengok yayep ni...makin cerdik :-)

mama_iris said...

apsal nama die 'buak' kak??hhuhu....kak,serius..kalo nurul jumpe budak ahmad neh,nurul nak cubit pipi die...chumel bangat...huhuh....

Mario said...

tul ke tido cpt wei...tak caya aku..hehe

I want to lose weight said...

Buak tu gelaran dia bagi pada bantal busuk dia..

Kalau bantal lain.. dia panggil bantal..

Yg ni tak boleh hilang atau tertinggal.. Sakit kepala dibuatnya.. setiap 1 minit dia akan tny 2 kali.. BUAK dia mana?

MARIO - kul 1.00 pagi tu kira awal ler tu.. :)

sukiminna said...

uiyo..bantal busuk..sye pun ade

.::CeK LaLa::. said...

hehehe... igt kan kul 9 dh tido.. rupenye pukul 1 pagi!! hehehhe.. ok lah tuuu, takde la mami nyer meraban sgt...
kalo bantal busuk, ko jgn ckp ape laa.. darwish tu pon ngan bantal busuk dia tak lekangg!! pegi kemana pon dia usung nyer bantak busuk dia tuu laa...

eryn said...

wakakaka masak lodeh la ko ngan perangai anak ko ni weh...aku rase die nak mambantu ko dlm proses kurus cepat....asik bgn tak cukup tido segala...lip ko jgn lip..kang tetegah malam bute mak ko menyinga mengaum kang...tak pasal cover page mak mkn anak gegara 99HTN ni....

Farra Dhelina said...

buak?? klaka la ank akk nihhh

911 said...

pinjam buak tuhh... ekeke