Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Thursday, November 12, 2009

Our 4th Wedding Anniversary

Khas untuk pembaca-pembaca LWC..
Ni entry khas sempena hari ni..
13/11/09 wedding anniversary kami yg ke-4

Sejak kahwin..
Kali pertama.. lupa sbb br dpt baby...
Kedua.. lupa sbb tak ingat...
Ketiga.. lupa sbb ter"forget"

Kali ke-4 ni.. ntah kenapa laki bini di bawah sgt2 igt..
Yang aku lak.. baru tahun ni tau tarikh sbnr kitaorg nikah..
Selama ni aku tau ler belas-belas..
Tapi tak igt bape belas haribulan..

Tak tau lg kt mana nak celebrate..
Dowit pun dah smpi tahap bantuan penafasan ni..
Maybe pas gaji ler kot...

Gambar-gambar dibawah tak pernah dipapar di mana-mana..
Kecuali sesiapa yg pernah dtg umah tgk album..

Ketahui laa... masa ni Budak Ahmad sudah ada dlm perut..
Sudah 4 bulan...

Ops.. kami nikah gantung 13/11/05..
Sanding nyer lambat.. tgh2 bulan Mac 2006 baru sanding..
Sudah terlanjur di situ.. tp anak halal taw..

Ni gambar dengan geng-geng PID..



Ni lak masa bertandang...
2 mgu lepas umah aku..
Perut lagi besar time nih..








Harap semua doakan
Semoga kami kekal selama-lamanya
Lagi berbahagia dan murah rezeki..

Juga doakan..

SEMOGA CEPAT-CEPAT DAPAT ANAK No.2
Kalau boleh nak baby girl..
Tapi kalau boy pun boleh juga..
.
.
.

18 comments:

gebu's fairy tales said...

phewwittt..curlasttt! Lawa kak zel..

eynda said...

Happy 4th anniversary to Zel & hubby...semoga kekal bahagia hingga akhir hayat....insyaallah nanti ada la rezeki nak peknen anak ke2 tu...keep on trying k.. :-)

Manjakusayang said...

Salam kenal & Selamat ulang tahun perkahwinan yg ke-4...Semoga kekal bahagia sehingga ke akhir hayat :)

miszrLina said...

waaaahhhhh

hepi anniversary ke 4 zel & hubby.

mOga anda bahagia selamanye....

dan dkurniakan baby lagi...

Khaleef mau adik's....


^_^

mama erfan said...

happy anniversary kak zel!!!

smoga kekal selamanya, bertambah bilangan keluarga! hehe

azurayahya said...

happy annivessary Zel... moga hajat nak berbaby lagi dimakbulkan ilahi... dokan juga utk aku nie... tingin gak nak baby lagi... tapi aku nak boy hensem macam khaleeppp... : )

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hapie anniversary..semoga jodoh korang sampai ke akhir hayat..AMIN..

Beattey said...

tahniah Zel...moga kekal ke anak cucu..

sity29 said...

hepi anniversary zel!! :)

Ieda said...

selamat hari ulang tahun kak zel...

aYuJeLiTa said...

wah kak zel.. meletopz ye ms akak kawen.. neway, hepi anniversary... ;)

niena said...

congrats n hepe aniversary...
cun giler gambar pakai tudung pink tu...yg lain cun gak..tapi yg pink tu meletup la....sgt lain...

nazliahnazeer said...

happy anniversary kak zel!! smoga cepat2 dapat baby no. 2, 3, dan 4. ahaks. insyaAllah dimurahkan rezeki lagi.

Mimie Hamdan said...

happy anniversary zel... :D

Cath J said...

Fuh yooo.. pregnant pun lawaaaa.... Happy anniversary yer...

HaSue said...

Happy anniversary...baru ke 4 tahun ye..pengantin baru lagi tuu.semoga kekal bahagia ke akhir hayat dan tambah baby baru ramai2..

Salam kenal ye :)

Isra said...

Comel bangattt!..Chaiyok zell

.mek.mizah. said...

wahhh.. akak nikah mase besday saye.. =)

hepi anniversary..