Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, November 4, 2009

Semalam kan.....

Tergoda tgk grill chicken kat blog Kak Eynda..
Disebabkan semlm berpoyo-poyo di Shah Alam..
Sebelum balik Tg Malim, ajak Inche Izman cari kedai ni..

Rasa cam biasa nampak..
Tapi tak igt kat mana..
Jenuh ler round sec.13 tak jumpa..

Call kak Eynda.. baru tau restoran ni nmpk je dari GCE..

Mushroom soup dalam roti..
Ikutkan soup je boleh makan..
Roti tu keras & sangat tawar..

Subang Chicken, Inche Izman punyer..
Sos tu cam rasa masam manis + nenas..
Mula tu dia tempah chezzy chicken..
Terperanjat jugak sbb lakiku ini tak suka cheese..
Rupanya dia main bedal je order tak tgk description..

Ni lak organizer 99HTN punyer...
Padat pinggan weih...
Dalam tu ada grill chicken + wedges + star fruit slice + apple slice + brocolli + kobis bunga + terung panggang + nenas + lempeng susu + jagung rebus + tomato + tomato cherry

Confirm kenyang smpi terkeluar pusat !!!

Semua tu + mango juice + coke = RM50.90
Reasonable jugak ler bagi aku yg dtg dr ulu banat ni..

Masuk kereta.. tak leh duduk tegak sbb kenyang sangat..
Pesan ngn Inche Izman bawak kete slow2 dlm hujan ni..
Boleh laa dia tanya balik

"Apsal nak kena slow-slow pulak?"

Malas dah nak fikir dlm perut berat..

"Kalau kita berdua mati.. Ada ke orang nak jaga Khaleef yg sangat nakal tu?"

OK.. terus senyap dan drive kete paling laju 90km/j

Yes.. i like :) terus ZzzzZzzzZZzzzz smpi Tg Malim :)
.
.
.






9 comments:

Farra Dhelina said...

wahhh cam sehdappp je kakkk.. geram tgok yg akk pya tu..mmg patut lah pun mkn smpai tklua pusat! hihi

maira said...

nampak sangat lazat dan sangat banyak pula makanan itu... mesti heaven kan... kalo x xkan sampai terkeluar pusat kekekeke...

Kaseh said...

ya allah ko ni..betol2 menduga iman aku tau..ni yg terasa macam nak ke shah alam niii

Nur Amlya @ Amie Fadli said...

Akak.. erk... x tau nak komen apa...hahahahahahah

eynda said...

Wohooooo....dasyat kaannn....macam tu la akak rasa lepas makan...duduk dlm kete mengah semacam sebab perut padat haha...btw...suaramu macam suara anak gadis la kekekeke...ingatkan sape...hihi...

I want to lose weight said...

Anak gadis dah pecah dara 100 kali camtu ler suara nyer.. :))

arbaieyah said...

wah...makan lebih banyak dari inche azman tuuuuuu....hahahhaha

Mimie Hamdan said...

wahh... nampak menarik zel... terliur aku jap nengok nie... spt mau ajak hb makan western je esok... sebelum pecah lemak kat team building.. hehehe..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ya ampun sedapnyer nampak...kat mana tue.nanti leh try