Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Saturday, November 14, 2009

KHAS UNTUK NUFFNANGERssss...

Mula-mula nak say TQVM...
Earning akak mencanak-canak naik sejak akhir-akhir ini..

Teruskan click-click ads kat blog ini..
Anda pasti mendapat balasan click dari akak..

Klu pagi.. akak akan round menggunakan IP wireless laptop..
Klu tgh hari.. akak akan round guna IP pejabat...
Petang & Malam akak round guna IP streamyx rumah...
Hujung minggu pulak akan round guna IP Celcom BB..

So, tak rugi taw korang2 exchange nuff ngn akak..
Klu sehari 4 kali akak mai jengah (klu sempat)..
4-4 klik tu akan dikira taw...

TAK PAYAH CLICK NUFF SENDIRI..

Kalau sehari sekali tu ok ler..
Kalau korang klik smpi 100 kali sehari guna IP sama..
Tak jadi hape hokay..
Baik klik-klik nuff blog lain..
Nnt at least depa melawat.. even nuff tido sekali pun..
Dah dapat traffic..

Nnt bila traffic banyak leh dapat buffered & metered earning..

Lagi satu petua.. rajin-rajin ler hapdet blog..
Ketahui laaa bahawa LWC ini dihapdet..
Paling busuk 2 kali sehari..
Selalunya 3-4 kali sehari...

Baru ler nuff tu selalu idop !!!

OK ler...

Akhir kata... SELAMAT BERKENALAN..
Wpun akak singgah klik.. tp selalunya akak baca entry kome2...
Secara tak lansung akak kenal ler..

achap.. aina.. mamau.. ada.. violet..
jqf.. wanie.. farra.. pakwe farra...
zahir.. bollog.. hilmi.. iza.. hani..
zahir.. feranova.. sinar hairan..
intan.. liyana.. jasmin.. que
lya..akim.. shila.. eko.. scha.. amat..

DAN RAMAI LAGI..

(rasa cam pak nil dlm tom tom bak sebut nama pulak..)

THANK YOU VERY MUCH hokay..

Harap-harap 3-4 bulan lagi tercapai ler hasrat akak nak pakai Blackberry ;)
.
.
.

9 comments:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

best2 dapat increase nuff... :) suka..suka...

ada_hairuni said...

tq akak.. me in ur list..
all the best usaha akak nak lose weight tu. saye lak nk tmbah berat.. 36kilo je nih. kurus keding. hahaha...

qellissa said...

kak...camne nak wat klik2 nuffnang tu?leh tulun ajar?

YobSumo said...

asal akak tak kenal saya lagi? ni buat saye kecik hati ni.


haha. saya pun nak usha2 gak blog akak ni, macam blog berat badan berkurang. menarik ni. :)

I want to lose weight said...

Yob.. heheh aci merajuk lak ek..
tu maknanya ko masuk dalam DAN LAIN-LAIN :)

Janji aku pergi klik sodah...

ainrahman said...

baru saya tau kini...slalu dok klik sendirik..tq..jgn lupa klik2 me punyor yer

Ms AiReEn MoHd said...

huwaaname aku tak der....cheh dtg pun jarang naklisted ape kes kan...wakakakaka

farra-eng said...

aik farra ..pakwe farra.. me ke tu haha..sape2 ada nuff tu meh lah exchnge link ngn me (^.^)

I want to lose weight said...

REEN.. tu senarai saje.. bukan ada link pun..

Selalunya aku akan klik dari chatbox aku atau chatbox blog lain..

Kira klik yg ada potensi nak reply click.. :)