Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Wednesday, November 18, 2009

Roti Pita..

Sapa pernah makan roti pita ni..
kalau tgk ingredients.. pakai tepung gandum..
Adakah rasanya cam roti gandum yg tak sedap tu?
Kalau tgk rupa.. cam sedap je cicah kari..

Karbohidrat rendah tapi protien tinggi..
Nampak cam bagus untuk org2 yg diet nasi ni..

Sapa-sapa pernah makan..
Meh laa kongsi resepi..
Apa jenis masakan korang buat..

Aku beli ni semlm.. dan tkde idea lagi nak makan ngn apa..
Dah keluar dari peti ais..
Rasa cam nak sapu kuah spaghetti sket..
Letak sayur2 & bakar dalam microwave..
Jadi konon-konon pizza..

Cadang nyer laaaa....
.
.
.

6 comments:

Beattey said...

ko potong 2 roti pita tu..pastu masukkan dalam poket tu ngan isi ayam yang telah ko rebus ngan sedikit garam (carik2kan)..masukkan salad, carrot dan kobis...letak dressing thousand island...

Siap...

Pita Salad Ayam satu!!!!

kak long said...

Buat pizza je Zel..senang..campak..masuk oben..

Nak cecah kari..tang mana ko nak cilok kari..

I want to lose weight said...

Abih tu boleh ek tak yah masak.

Cam nak try wat pizza.. tgk sat g camne

lia said...

Zel,
lia baru plan nak buat camtu. ada gak roti pita..mmg sepesenlah tpi lia nak masak ayam dulu br letak atas roti tu...

Tengoklah kalau jadi, esok nak buat.. nanti lia tunjuklah cara Lia.. hahah

ariff said...

wah. nampak sedap je

nn said...

kalau kat bakery UKM dia guna for letak kebab :)