Tak Paksa.. Tapi I Suke taw.. :)

Monday, November 2, 2009

Dugaan Berat Hari Pertama...

Gi kenduri kahwin hidang nasi beriani taw...
Terpaksa laa gak ambik sikit nasi..
Kang pelik lak dok ceduk lauk je..


Ok sudah abih makan..
Sikit pun tak sentuh nasi hatta 1 butir sekali pun..
Sedap giler dapat makan acar buah..
Rendang pun sedap.. ayam masak merah pun sedap..
Agak-agak.. nasi beriani tu sedap tak ?!!!

Huhuhuhuhuhu
.
.
.





13 comments:

niena said...

mcm sedap je kan nasi beriani tu...kite pun g kenduri hari pertama..dugaan je rasa....hhehehehe

Mimi Sharif said...

salam perkenalan...
Ok dh tau taktik...
amik gk nasi supaya org xtgk semacam tp makan lauk jer....
hehehehe good idea.......

eynda said...

Bagus taktik ni...tapi kena kuat semangat la buat2 tak nampak nasi tu kan...

Matahariku said...
This comment has been removed by the author.
QIQA said...

tak sedappp

I want to lose weight said...

Aku taw nasi tu sedapppp...

Sebab mak aku siap p tambah nasi lagi tu..

Mimie Hamdan said...

huhu... tokleh wooo taktik tue kat mimie.. kang wat2 lupa lak... huhuhu... chaiyok!! chaiyok!!

nazarina said...

SALAM....ZEL
Nazarina http://nazarina.blogspot.com

TUKAR KE PADA BLOG: http://nazarina99HTN.blogspot.com

SEBABNYA, NAZARINA.BLOGSPOT TU SAYA X BOLEH NAK BUKAK.

TOLONG TUKAR YE ZEL....tq so much ZEL n sorry banyak2 kerna menyusahkan ZEL.

noradzlina.kamdani said...

nmpk mcm sedap..kite pun dh cuba lupakan mcm mana sdpnye mkn nasi beriani kt Pilah corner, kt Aziz cafe..yg ibu kite msk...xpe zel...sabo...kate kite sume nk KURUS SIKIT..bnyk lagi le suke...

noradzlina.kamdani said...

ooo taktik psl amik lauk n nasi gak..nk cove dr pandangan mata org2 yg DENGKI...kite buat xtau jek..tu yg kedai2 mkn yg kite slalu g, terkejut gak sbb kite slalu mkn nasi bnyk..kdg2 2 pinggan nasi putih (FULL SCOOPE)..tp skrg dgn selambenye amik je ikan bkar n sambal blacan TANPA NASI...kite kene kuat smangat..pandangan org akan buat kite lemah semangat..

Kaseh said...

waaaa aku sib baik time aku makan nasi beriani tu ngam2 31.10.09 so sempat lagi.. hehe kalau tak..tak merasa gak tuh ...

gebu's fairy tales said...

mak aihhh kuatnya iman ahkakkk...kikikikki bagus2 teruskan usahamu!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

dugaan..dugaan...